Berenannesiceren Bir kışlık bataniye ve de yazlık aldım? 10 lü hastane çıkışı Bebek küvet seti aldım Alt değiştirme minderi aldım Anne yani beşik aldim Şimdilik ve başka neler alınmalı bilmiyorum lütfen yardımcı olursanız gerekli olan şeyleri madi acıdan zorlayamam kendimi ? Mesela biberin hangi marka almalıyım ? Süt makinesi hangisi olmalı Prima hangi marka Kaç zıbın? Ben babybest yerine ana kucağı alacağım. Sizce daha neler ? Aklıma gelmeyen sizin önereceğiniz neler doğum yaza denk geliyor
Tubakrts Canım benim de doğumum mayısa geliyor 2 tane 10lu hastane çıkışı aldım. 2 tane 5li 10 tane çıtçıtlı bady aldım beyaz. Alt üst takımlardan aldım 2 tane. Ayaklı pijama aldım 5 tane. Biberon avent aldım dr browns a da iyi diyorlar. Bez olarak sleepy merhaba bebek paketi aldım. İlk onunla deneyeceğim. Bebek bakım çantası aldım. Şu sırt çantalarından. Battaniye 2 tane örme battaniyem var. 2 tane de penye ilk etap ta kalın battaniye almayı düşünmüyorum. ihtiyaç olunca alırım diye düşünüyorum şimdilik bu kadar ☺️
Gulsum2308 Tubakrts canım benimde doğumum Mayıs’ta inşallah, 10 tane çıtçıtlı badinin hepsini yeni doğan mı aldın bende ne alıcağımı bilemiyorum ya
cinderella *Battaniye ( en az 3 tane olmalı peluş, nohut, penye vb.) *zıbın bol bol alın ama fazla küçük olmasın çünkü 15 gün içinde büyüyorlar - yelek - çorap -Alt üst takım - 10 lı ve 5 li hastane çıkışı - önlük , şapka , eldiven -ağız mendili - ter havlusu - alt pijama en az 5 adet - üst pijama en az 5 adet - Tulum - emzik (avent aldım) Ben bebek bezini ve mendilini sleepy aldım çok memnunum Biberon Philips avent aldım Babynest aldım ama hiç kullanmadık kullanışlı değil ana kucağı olarakta e bebekte ki otomatik sallanan baby plus marka olanı aldık
Limonannesi Yenidoğan ile 0 3 ay arasında fark var mı bazıları var diyor bazıları yok diyor 🤔 zaten ne alacağımı kaç aylık alacağımı bilemiyorum iyice kafam karışıyor 😀
Aycann12 bende Bi Bebek battayesi aldım karışık zıbın aldım 5 tane 2 tane 5 li hastane çıkışı 1 tane 10 lu hastane çıkışı banyo havlusu inçe battaniye bebe göbek ve kundağı kundak gibi olan battaniye alt açma 6 lı ağız silme mendili 3 tane zıbın takımı bitane kışlık bitane yazlık Tulum bitane yelek lahısa terliği takım olarak şimdilik bukadar annemde alıyo ayrı yeten çeyiz yapcak 😊