Canan2625 Mutluuu42 anladım Ali acardan randevu nasıl aldınız acaba 3 ay sonraya veriyormuş galiba zor alınıyormuş randevu bnde onu istiyorum ama nasıl randevu alacaz
Canan2625 Mutluuu42 anladım bnde çok almak istiyorum oradan ya siz hastaneden mi aldınız yoksa direkt muayenesinden mi ve ücreti ne kadardı
Aynil710 Karanfill merhaba memun kaldiniz mi ahmet beyden Hic fikrim yok ahmet beye mi alsam mustafa beye mi
Karanfill Aynil710 siz bilirsiniz ikiside çok ilgili ama sanırım detaylı için Mustafa başaran daha çok tercih ediliyor
Canan2625 Aynil710 ben olsam Mustafa beyden hiç almam çok gergin sinirli bi adam bilmiyorum ya da bana öyle geldi soru sorarken bile korkarak sordum yani 2500 tl para veriyoruz devlet olsa anlayacam ama çok garip evet işini hakkıyla yapıyor 1 saate yakın baktı ama ben çok gerildim yani tercih sizin tabi
Rbiabs Ben kizilay hastanesi iffet yilmaz a gittim 20 dk falan bakti çok tatlı br doktordu. Ağustosta 2100 lira verdim. Üniversitede de 2000 lira istemişlerdi ama randevuyu yanlış almışım Akşehirden gelince iffet hocaya gittim sonra. Çok da memnun kaldım