User658383839 Kızlar çikolatayı hafta da 2 bilemedim 3 defa yiyorum. Bir zarari olur mu bebek açısından🙏🏼🫶🏼
Guzelanne56 User658383839 bacım ben her gün yıyorum😁 sigarayı bıraktım bıde evde bıtırene kadar yıyorum ne varsa
User658383839 AnayimBenAna_ ohh maşallah 😅 Dün akşam da yedim bir paket çikolata şimdide yesem bişi olur mu dedim acaba kendi kendime
User658383839 AnayimBenAna_ teşekkür ediyorum 😌 Şekerimin olup olmadığıni bilmiyorum ama yakında öğrenicem 😅
Mlsaa99 User658383839 yüklemeyi yaptirana kadar dikkatli ol o zaman ogrendikten sonra dikkat edersin yada daha cok yersin ona karar verirsin😁😁
AnayimBenAna_ User658383839 bende ikincide tiksindim çikolatadan yeni yeni yemeye başladım o da her markayı değil 😂 hep pahalı çikolatalara gidiyor elim
User658383839 numix kimden bahssetiginiz gözükmüyor ama bana dediyseniz eğer 16 haftalığız şuan bilemiyorum 🤷🏼♀️
numix User658383839 Size demiştim🤭 daha haftanız küçükmüş, çikolata kilo aldırıyor mu diye merak ettim
Melismelo Kızımda bukadar yemiyodum ama bu sefer dayanamıyorum sürekli tatlı cikolata vs yiyorum 😣 şekerim cıkıcak diye cok korkmuşdum ama cıkmadı şükür😅
Melismelo numix ben 32. Haftama giricem acıkcası bebeğe değil sadece bana yaradı cikolata ben aldım kiloyu🤣 bebeğim haftasıyla uyumlu gidiyor şuanlık yani cikolata bebeğe kilo aldırmıyor bence😅
User658383839 numix evet daha küçüğüz😅 benim açıdan kilosu önemli değil de daha çok zararı var mı diye merak ettim 🥲 ama kilo aldıran var diye duydum
AnayimBenAna_ User658383839 aynen öyle 😂 şimdi dubai çikolatasına sardım onu deneyeceğim güzel bişey bulup
User658383839 Aslaninannesi_ elimden gelse bende yicem canım gidiyor ama sağlık ocağına gittiğim de abur cubur.. çikolata yiyor musun dedi bende hafta da 2 defa falan yiyorum dedim .😅 onlar da kendini ödüllendirmek için mi dedi ne yapalım yani.. yemeyelim mi 😂