Zeynep6095 Yeto artık vallaha yeter doğurmadan evden çıkmayayım en iyisi her gören sen daha doğurmadın mı diyo yok dedim ben doğurmıycam düşünmyorum 😅😅 varmı etrafınızda böyle soranlar 38 haftayım bitek ben mi ayar oluyorum
14022024 Zeynep6095 benimde aynı her gören soruyor askere gönderecem diyorum bende bazen ters zamanına geleni tersliuorum bile
dem34 Zeynep6095 bana da sürekli karnın çok küçük niye hiç karnın yok diyorlar daha 4,5 aylık ne bekliyor anlamıyorum ayriyeten karnım var yani gerçekten artık moralim bozuluyor
Sedaerva03 Zeynep6095 40+3 günlüğüm telefonları açmayı insanlarla görüşmeyi bıraktım resmen bu yüzden doğurdum da hastanede bırakıp geldim doğursam benden önce onların haberi olur sormaktan sıkılmadılar
Zeynep6095 14022024 aynen cidden yani diyebilir ne kadarın kaldı diye de sen daha doğurmadın mı cümleye bak aşırı sinir bozucu 😂
Zeynep6095 AnayimBenAna_ ay evet birine öyle diyesim gelmşti 🤣🤣 yani doğurmadınmı lafı ne yA demekki doğurmadım ki beni göryosun
14022024 Zeynep6095 dışarı cikmasan oda olmuyor millet bizden daha meraklı doğurmaya çünkü gelip konuşmaya insan lazım onu bekliuorlar
mervegulerktas dem34 benim karnım 6.aydan sonra çıktı 😅 herkes yuvarlanmalı mı kilodan sağlıklı olalım yeter ki 🌸🙏🏻
Rabiamina dem34 benim 7 aya girecek. Millet beni kendiyle kıyaslıyor. Herkesin göbeği aynı olacak diye bir durum yok. Boş konuşan konuşuyor nazara geleceğiz diye korkuyorum 😂
Zeynep6095 Sedaerva03 aynen cidden çok sinir bozucular bugun iki kişi sordu çocugu okuldan almaya gderken yok dedim doğurmayı düşünmüyorum
Nes7616 Zeynep6095 kız ben 40 haftayım her gün arıyolar yazıyolar doğurdun mu diye yürüyüşe çıkıyorum sokakta doğurucan diyplar story atmıyorum doğurdun sandım diyolar
Zeynep6095 Nes7616 Valla tuhaf bu insanlar mecbur kalmasam çıkmcam ki sormasınlar diye bide kaba bi tabir daha doğurmadın mı insan bi nasılsın der hödükler
Aeell Zeynep6095 28 haftalıgım banada soruyorlar bügün kadın dıo hamılemısın dıgerıde dıyo nıye dogurmadın bende dedim tercih meselesi ıcımde tutmayı sevıyom ay delırtıyorlar ya
Ruyagibi1 Zeynep6095 kocam doğur diye ağlıyor bu gün annem aradı daha doguramadim mi haber et bana diyor 39 haftadayim 🤣🤣
Sedaerva03 Zeynep6095 ben içimde kalmasını seviyorum kızım orda kalmak istiyor kızımın kararlarına saygı duyuyorum 😂😂
Nes7616 Zeynep6095 bende hergğn oğlumu götürdüğüm parka gitmeyi bıraktım hala burda mısın dedikçe ve doğum hakkında fikir yorum yaptıkça çok sinirlerimi zıplatıyolar