Merveofs Hamur yoğurma makinesi almayı düşünüyorum ama neye dikkat etmem gerekiyor, bu üründe önemli olmazsa olmaz özellikler nelerdir bilmiyorum. Kullananlar neler tavsiye eder?
ideemirel Merveofs bende fakir markası var çok çeşit yapacağım zaman çıkarıyorum, veya cigkofte falan yaparken çıkarıyorum güzel oluyor. Olmazsa olmaz mı bence değil bi de hemen hemen hepsinin özellikleri aynı.
newmommmyy2 Merveofs öncelikle kesinlikle ihtiyacınız varmı onu sorgulayın bence 😂 ben kesinlikle ihtiyacım var kesin kullanırım diye aldım çok pişmanım onun yoğurmasını beklemektense kendim hemen şipşak daha iyi yoğuruyorum herşey için yani köfte harcı-çiğköfte tarzı şeyler kek hamur vs beni tam tatmin etmedi mutfakta öylece duruyor aldığımdan beri birde bence alabiliyorsanız kitchenaid alın işte onda çalıştırır arkanıza yaslanırsınız anca diğerleri çok güçsüz ya da mutlaka kenardakileri sizin ittirmeniz gerekiyor
Cnhavva Merveofs maddi sorun olmaz dersen kitchenaid guclu ve kaliteli bi marka ama 10 15 bin falan sanirim en son baktigimda oyleydi esim asci surekli hamur vs biseyler yapmak istiyodu kendine uygun is gorcek karaca siparis vermis onu kullaniyoruz yani uzun sure olmadi alali cok sert hamurlari yogurmakta zorlaniyo makinanin altinda yapiskan olmasina ragmen sarsiliyo biraz basliklari plastik degil demir gibi kullandigimi yorumladim diger markalari bilmiyorum
Merveofs ideemirel bana hamur yaparken mecburi olarak gerekiyor yoğurma konusunda malesef sıkıntı yaşıyorum alerjik durumlardan dolayı onun için bilgi almak istedim özellikler hakkında vs
Merveofs newmommmyy2 ellerimdeki alerjik durumlardan dolayı maalesef yoğurmada sıkıntım var yani mecburi olarak almak zorundayım onun için özellikleri hakkında bilgi almak amaçlı bir sormak istedim
Cnhavva Merveofs karaca sayfasindan aldik ama markasi emsan bella gusto biz 2.500 civari almsitik simdi baktim 3900 olmus fiyati