Yaggu21 Park beşik mi sepet beşik mi? Araba da travel sistem istiyorum ama hafif ve kullanışlı olsun isterim. marka ile beraber fiyatıyla memnun kaldığınız ürünleri yazarmısınız kızlar yarın alacağım da hiç bir fikrim yok Kasım da doğum var inşallah 🙏
dika Yaggu21 ben beşik olarak bebek hamağı tercih ettim bebekler içinde rahat geliyor bana etrafımdan gördüğüm kadarı ile bebek arabası da klasik olandan aldı annem travel sistem bebekler büyükçe rahat olunmuyor dediler böyle ana kucağı da manuel tercih edecem Mama sandalyesi aldım bime gelenden Civilde banyo setini aldı annem çok kaliteli ve çok güzel sağlam
Smyy1 Yaggu21 Kraft kenya modeli aldım bebek arabası yer kaplamiyor travel sistem ben indirimle almıştım İstanbul da bı magazdan 14 900 küsur du beşik ahsap model olanlardan tercih ettim kademeli olan Trendyol da yazınca zaten çıkıyor 4079 TL idi
Mom168 Yaggu21 park yatak tercih edeceğim ama daha almadım Bebek arabasınıda prego mios aldık 12 bine
Elf211 Bebek arabasını bende kraft kenya modelini aldım kurulumu toplaması çok kolay ve hafif bir araba anne yanı beşik olarakta kanzın beşiğini aldık ahşap beşik ablama alınmıştı onu da kurup misafir odasına koyucam
Arslndln Ben bugün Elele park beşik siparis verdim 3.995 TL yatak hediye ,sitesinden aldim daha uygun fiyatli sitesinde, çevremdekiler park beşiğin daha kullanışlı olduğunu söyledi bu sene tayinci olduğum için kurulumu toplanması kolay diye tercih ettim.
Tugba9106 Park beşşik ben Elele Aldım çook kaliteli çikti o sitede herşey var herşeysi sağlam. Bebek arabası var ne isterseniz var
edali777 bebek arabası kanz ın t-go modelini aldıkk puseti de cok genis beğendim bayagı. bebek arabası da hafif kullanıslı ve indirime girmişti 9bine aldık. beşik olarak park yatak tercih ettim. pregonun miami modeli cok beğendim uzun süre kullanır bebeğim allahın izniyle 🙏🏼💙