Vlog1345 Bugün Malatya’da olan deprem de uykuda yakalandım malesef ama öyle bi korktum ki içim çekildi sanki. Bebeğe bişey olmaz demi 20 haftalık hamileyim kanamam falan olmadı çok şükür ama çok aşırı korktum kalbim çarptı soğuk soğuk ter attım o an
Ayaz_Aybars_mom Vlog1345 bu haftalarda bebekle bagirsak hareketini ayirt etmen gerekir 24 haftaya kdr normal kabul edilir hissetmemek ama azda olsa ayirt ediliyor bebek yani onun hareketiyle bagirsak hareketi farkli bagirsakta gurultu gbi hissedersin ama bebegin artik 25 cm civari bi bebek gorunumu olmustur haliyle darbeleri sert hissedilir cok hareket olmasada sola yatinca veya bisiler yiyince hemen tepki veriyor genelde bebekler
busrasya Vlog1345 ben depremi çok kötü yaşadım bugün 35 haftalığım olduğum yerde duvarlar falan patladı toz duman içinde çıkardılar beni o anları çok hatırlamıyorum şoka girmişim sanırım sonra saatlerce bebek hareket etmedi bir yere toplandı kaldı öyle sonra çok şükür hareket etti sizin bebeğiniz de iyidir inşallah 🙏 zaten o dakikalarda trafikten saatlerce hiçbir yere de gidemedik hastaneye de gidilemedi
Rabiamina Vlog1345 Allah’ın izniyle bir şey olmaz. Stres yapmışsınızdır illa ki ama bir şey olmaz. Hepimiz farklı farklı şeyler için korkup stres yapıyoruz bir şey olmaz inşallah
Sibelipekf Vlog1345 geçmiş olsun hiç korkma bebek hisseder ama birşey olmaz bol bol ovala karnını konuş bebeği le
Vlog1345 Kartopum yok canım bu zamana kadar zaten bebeğin hareketlerini hiç 20 hafta boyunca hissedemedim. Normalde bagırsklarımdan rahatsızım zaten kendimi bildim bileli karnımın içi bagırsaklar yüzünden hareketli olduğu için bebek hareketini ayırt edemiyorum hiç
Kartopum Vlog1345 Himm içinizi rahat etmeyecekse bi acile gidin isterseniz ama bir şey olduğunu zannetmiyorum bir şey olmamıştır inşallah. Bebek hareketini şu şekilde belki anlayabilirsiniz hareket olan yere parmak uclarinizla bastırın mutlaka bebekse orda hareketlerini hissedersin. Bende hep bastirarak hissediyordum bi sure çünkü küçük ya henüz hareketleri kuvvetli olmuyor.
Vlog1345 Kartopum göbek deliğimin altında sırt üstü yatınca kalp atması gibi ritmik hareketler hissediyorum 10 saniye boyunca falan. Çok net bi hareket yok yani bebek hareketi midir emin olamadım.
Rabiamina Vlog1345 elini karnına koy biraz bekle minik minik kalp hareketlerini hissedersin. Ben hareketlerinden emin olmayınca öyle yapıyorum
Vlog1345 busrasya çok şükür yani suan ağrım kanamam vs yok. Sadece o korku anında kısa süreli panik atak geçirdim malesef 6 Şubat depremini de yaşayınca her sarsıntıda ilk günkü gibi korkuyor insan. Bende gidemedim hastaneye trafik kitlenmişti
Vlog1345 Rabiamina ben hamileliğimin başından beri hareketini hissedemiyorum suan 20 haftalığız. Doktorumda ilk gebeliğim ve kilom olduğundan dolayı geç hissetmen normal demişti
busrasya Vlog1345 hareketini hissetseniz de işte sizin korkunuzu anlayıp onlar da korkuyor hareket etmiyor bence benimki etmedi yani çok uzun süre sonra kıpırdadı biraz o yüzden iyidir inşallah bebeğiniz kanama kasılma vs yoksa iyidir diye düşünüyorum elazığdayım Maraş depremlerini biz de çok kötü yaşadık üstüne bugün de kötü yaşayanlardandım rabbim birdaha yaşatmasın