Mimoxacice Bigsecret3 aa benimde öyle yakın 13-19 dün gördüğüm daha koyu bir pik demek oluyormus yakın tarihli tesekkur ederim.
Saglik0403 Mimoxacice evet ediyor, 23 adet tarihim, ama öyle bir regli hissi ki 1-2 saate olucak gibi oluyorum 9 gündür
Mimoxacice https://hizliresim.com/nvouwny Bendeki son durumlar böyle test yaptım negatif, gecen pik gördüm diye düşünmüştüm ovu yapmayı bıraktım sonra yapasım geldi bidaha pik oldu. Reglim 10 gun gecti.
Mimoxacice Saglik0403 ovu testi yapıyor musunuz onlar nasıl çıkıyor. Bende de dun gece baya agrı oldu yumurtam catlamadı teste göre ne ağrısıydı bilmiyorum bu thancs den mi oluyor onuda bilemiyorum
Saglik0403 Mimoxacice Yok yapmıyorum çünkü daha bu ay hamilelik düşünmeye başladım, doktorda destek olsun diye verdi.Kullanmaya başladığım günden beri kasık ağrım var, ama o gün ilişkimde oldu, hangisinden kaynaklı olduğunu adet olunca anlıcak gibiyim :)
Mimoxacice Saglik0403 banada 3 ay önce vermişti almadım daha sonra yine önerdi bu sefer basladım benimde 17. Günüm kullanımda. Banada oldu ama pik gördüğüm zamanlar bakalım ikimizede hayırlı gelsin inşallah
Saglik0403 Mimoxacice Sizin ara ara oluyor o zaman daha iyi bence benim sürekli olması şaşırtıcı, aynen bakalım ne olucak hayırlısı olsun
Dlkkdr6431 Mommyarzu bu testlere ne zaman yapmak başlamak gerekiyor ve ne kadar süre içinde yapılması gerekiyor 🙄
Mommyarzu Dlkkdr6431 ben regl bitiminden sonraki 5. Gunden itibaren basladim bazilari biter bitmez basliyor catlama gorulene kadar hergun yapiliyor