Dlkkdr6431 Mommyarzu bu testlere ne zaman yapmak başlamak gerekiyor ve ne kadar süre içinde yapılması gerekiyor 🙄
Betulceeblog Dilancck Kanda o gün mü verdiniz. Benimde bugün 11.gün ne zaman yapsam diye düşünüyorum 2 gün gecikmem var
Betulceeblog Dilancck İnnotivanın testi var elimde bir yandan korkuyorum bir yandan yapmak istiyorum yarında olmazsam yapacağım inşallah güzel haber alırım bende
Dilancck Betulceeblog umarim guzel haberler alirsin canm benm adetme iki gun varken innovita testle ogrendm
Dilancck Betulceeblog amin insallah saolun Allah razi olsun rabbim kucagimizi bos birakmasin gönlüne göre versin canm 🫶🙏
Saglik0403 Mimoxacice Acaba thancs sizde de adet olucak gibi bir kasık ağrısı yaptı mı, ilacı kullanmaya 7 gün önce başladım 7 gündür her an adet olucak gibiyim, ilaca başladığım gün korunmasız ilişkimde oldu, anlamadım hangisinden dolayı
Mimoxacice Saglik0403 ya bende de şiddetli kasık ağrısı oldu ama bi kaç gün önce yumurtlama catlama gördüm ona yordum :( herkeste böyle etkimi yapıyor acaba
Mimoxacice Saglik0403 thancs e bu ay mı basladınız adet düzensizliği yaptı mı sizde gecikmesi daha doğrusu
Saglik0403 Mimoxacice ben de anlamadım, benim yumurtlama tarihimden sonra kullanmaya başladım bide, hala devam ediyo kasık ağrım mesela
Mimoxacice Saglik0403 kaç gün geçti yumurtlamadan umarım sebebi güzel sonuclardır ikimiz içinde. Her gun agrınız var mı benim suan daha iyi