helloandhello Merhabalar gebelikte huzursuz bacak sendromu yaşayan varmı zaten ara ara oluyordu bana fibromilyalji kaynaklı ama gebelikte iyice arttı 😐
Mejsa helloandhello bende de var normalde de uyutmazdı hamilelikten önce sadece sol bacağımda alt kısımda olurken hatta hamilelikte tüm bacaklarımı sarıp iki katına çıktı ama şu aralar şükür daha az spesifik bir şey yapmadım ama herhalde diğer sorunlardan onu düşünmeye vaktim kalmıyor 😅
ocak-94 Sorma ya kaç gecedir bacaklarımı hareket ettirmekten uyuyamıyorum hiç böyle bi sıkıntım yoktu netten baktım hbs yazıyordu. Sürekli hareket ettiriyorum aşırı huzursuzum çözümü ne bilmiyorum 😂
helloandhello ocak-94 magnezyum diyorlar ama çokta içiyorum genelde benim çok yorulduğum zamanlar oluyor 😖
helloandhello Mejsa bende fibromilyalji rahatsızlığım var genelde olurdu ama gebelikte haftada 2-3 kere oluyor ☹️
Smynsas helloandhello toz magnezym banada yazdı içemiyorum ama ayaktaki uyuşmam nasl geçicek blmyorum çok kötü geçiyo gebelğim bu yuzden 🥲
Mejsa helloandhello bunun temeli biraz psikolojik diyorlar ama sıcak su vs iyi geliyor diye okumuştum hakkaten rahatlatabiliyor arada bacaklarınıza sıcak su torbası vs koyun bir deneyin olmadı
helloandhello Smynsas magnimore gm diye bir ilaç var çok iyi geliyor magnezyum doktorunuza bir danışın isterseniz ❤️
Smynsas helloandhello öylemi hemen bi danışıp alym eğer iyiyse gerçekten çeklmicek boyutta benim ayak skntısı