Elifcc Kızlar 1552 de hiçbirşey görünmedi ne kese ne birşey sonra 3 gün sonra 3273 çıktı bugün tekrar baktırdık 2 gün sonra 5520 çıktı tam iki katı değil iyi mi kötü mü sizce ? Cuma randevu aldım başka doktorda gideceğim
Elifimsib Elifcc en az 1500 olunca vajinal yoldan 5000 civarında da karından görüyoruz demişti doktorum merak etme daha rahat görülecek seviyelere yeni gelmiş içini rahat tut 🙏
_Mehtap_mehtap Gayet güzel 2 günde bir 2 kati artar zaten aklına olumsuz şeyler getirme hamileliğin tadını çıkar stres yapma
Elifcc _Mehtap_mehtap dış gebelik boş gebelik böyle şeyler duyunca korkuttum ne kese ne birşey göremediler inşallah bu değerle bu sefer görür
Erkekannisi2 Elifcc canım benim ilk oglumda 7463 tü betam ne bebek ne kese gorundu , diğer muayenede gorundu ikimcide sadece keseyi gordu , bebek yktu sonraki muayenede gorduk , hiç korkma kendini skıntıya sokma
Asdfgh122 Elifcc banada zehir etmişlerdi hamileliğime bile sevinememiştim ama çok şükür herşey yolunda gitti. Değerlerin gayet iyi stres olma zamanla göstericek herşeyi🥰