72esooo On gün önce Sezeryan oldum dikişin sol tarafı sadece inanılmaz ağrıyor ayağa kalkınca ama duramıyorum ayakta oturduğum gibi geçiyor sadece o bölgenin ağrıması normal mi
Beybiik 72esooo bana ilk gebeligimde kenarlara dikisi sık attık fıtık olusmasin diye o yüzden oralar çok ağrır yanar demişlerdi
Mariam2 72esooo normal bende sezaryen oldum hiç ayiakda duramıyorum daha ilaçlar yapılıyor 4 gün oldu daha
72esooo Ezgi2301 hayır aldırmadım kontrolüm cuma alınıyor mu ki kendiliğinden düşmüyor mu bu dikişler
Ezgi2301 72esooo estetik dikişse eğer alınıyor yanlarda ip varsa alınır o zaman doktorunuz kontrolünü de yapıyor zaten sorarsınız
72esooo Ezgi2301 ya bugün kontrole gittim ama bişey demediler tekrar gel gbi dikişler alınacak gbi bana dil altı bir hap verdiler orda bilen var mı ya ne için verdiler acaba
Ezgi2301 72esooo dikişinizin kenarlarında ip var mı yok mu ona bakın bi yani kendinden düşen dikiş de olabilir bilemiyorum ama şuan çoğu dikiş estetik dikiş diye biliyorum ben
72esooo Ezgi2301 yok ip şeklinde değil ama kızarıklık bar orta kısımda bi iki yer su toplamış gibi ondan verdiler belki