Kubrabsyg Adus aynı görümcem. Gideriz misafirliğe otururuz eve geliriz başlar şurası şöyleydi tozluydu pisti silmemiş yıkamamış. Ama biri onun evine gidince herkes diken üzerinde oturur. Çok fazlada
Adus Kubrabsyg ben kimsenin evinde pislik arama gittiğim her yerde yardım etmeye özen gösteririm sadece gittiğim ev bana göre pis ise bir şey yiyip içmemeye özen gösteririm konu bun
Kubra0606 gunom canım şuna paragraf yazıp durma gerçekten anlamıyor. Ailevi problemi falan var demek ki burda stres atıyor
Adus Kubra0606 kübracım hiçbir aile problemim yok inan ki bunu nerden çıkardın anlamadım ,insanları linçlemek için evde uyandığı gibi elini yüzünü bile yıkamadan telefonu eline aldığına eminim , bence aile problemi olan ben değilim
Hatice5258 Adus evet haklisiniz eğer temizlik yapabilecek bi durumda ise sağlık vs acısından yapması lazım yoksa cagirmasin misafir
Kubra0606 Adus yoo yanlışın var elimi yüzümü yıkadım sporumu yaptım eşime kahvaltı hazırladım öyle telefonu elime aldım:) psikolojik sorunların var mümkün mü ailenle geçinebilmen :)O kadar belli ki kusura bakma. İçindeki çekememezlikten belli. Başka hiçbir uğraşın olmayıp domestosla romantik ilişkinden belli. Benim sorunum yok ben kimseye b*k atmıyorum sen atıyorsun. Kaç gündür insanlar sana demediğini bırakmamış hala akıllanmadan yeni postlar açıyorsun:) bi daha beni etiketleme çekilebilirsin
Adus Eylul41 tuvalletten çıkıp elini yıkamayan insanlar yemek yaptığı zaman tuvalette yemiş gibi oluyorsun zaten , tuvaleti pis insanın evinde yemek yenmez , evi pis birine de gidip yüzüne evin pis asla demem sohbetime devam ederim bu kadar
bengu_10 Adus zamanla zaten birden değil hemde sürekli çamaşır suyu ile yıkanan tuvalete oturmakta hiç sağlıkkı değil rahim ve idrar yolları açısından günlük temizlenen ve silinen veya yıkanan tuvalete haftada birden fazla çamaşır suyu dökmek doğru değil Gözle görülen ve görülmeyen boyutta temizlenen tuvalete iş olsun diye her seferinde çamaşır suyu boca etmek mantıklı değil zaten temiz temiz olan şeye kimyasal döküp sağlığımızdan olmaya gerek yok
Adus gunom hanfendi bana unun kuru yazmıştı karşılığa karşılık verdim sizi geren ne oldu sizin anneniz sizinle eczaneye gelse bana niye nispet olsun şaka gibisğniz
gunom Adus beni geren birşey olmadı üslubunuza dikkat edin orda herkes tepki gösterdi demek ki herkesi mi germis oldu. Şaka gibi olan sensin seninle daha fazla muhatap olmak istemiyorum
twn_babymom Adus hanım efendi ne saçmalıyorsunuz siz yemeyin bi tutturmuşsunuz herkesin evinde yenmez vs alla alla sizi Çağıran ev sahibinde suç.. kusura bakmayın bende hergün deli gübi çamaşır suyuyla temizlemem kimyasal koklamak size hiç iyi gelmemiş bir psikoloğa gidin