Adus yani temizlik öyle göreceli bir kavram ki. Kimi her gün çamaşır suyu kullanır tuvaletleri evi tertemizdir ama gel gör ki sebze meyve yıkamaya gelince üstün körü yıkar atar. Kimi yiyecekleri konusunda hassastır ama tuvalet banyo temizliğini haftada iki kez yapıyodur. Açıkçası kimsenin temizliğine inanmıyorum ben. Çok temiz titiz insanlar gördüm takıntı derecesinde olan fakat mutfak elbezilerini çamaşır makinesinde yıkıyordu. Ya da ayakkabıları çamaşır suyuyla yıkayıp havlularla aynı makineye atıyordu. Bu kişilern evleri bal dök yala dediğimiz cinsten o yüzden kimin temiz kimin pis oldugu belli olmaz. Evine gidince aaa bu çok temizmiş asla demem. Piste demem. Beni ilgilendiren bişey değil sonuçta. Gözünden kaçmış olabilir o an unutmuş olabilir. Böyle şeylerle insanları yargılamayın gerek yok. Size evini açmış davet etmiş insanlarda kusur aramak bana göre aşırı yanlış. Örnekleride yargıladığım ya da pis oldugunu düşündüğüm için değil hastalık derecesinde temizlik takıntısı olan insanlar olup böyle yaptıkları için şaşırdığımdan verdim. Yoksa banane nerde neyi yıkadığından