WerveC 3-4 haftalık bebeğim var dünden beri bu şekilde lekelenmelerim oluyor bugün çoğaldı ve çok az kırmızı lekeler geldi Fotoğraf eklememe yardım eder misiniz
dygsss WerveC 3-4 haftalık ne demek zaten daha bebek oluşmadı ki kimyasal olmuştur resim 3 noktaya bas resim yükle diyor ordan yükle
Aslaninannesi_ Kanama ve lekelenme normal değil burda görsel eklesenizde kimse vesile olmaz bir şey yok diyip ,doktora gidin bebeğinizin sağlığı için
WerveC Özelde gittiğim doktor alttan muayenede 2 kez kese görülmesine rağmen beta değerim yavaş yükseldiği için bu dış gebelik kürtaj yada iğne dedi pazartesi gel demişti ama dış gebelikte kese görülmeyeceğinide bildiğimden söyledikleri içime sinmedi bugün devlet hastanesine randevum vardı ve gittiğimde karından keseyi gördü yaklaşık 5 haftalık 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım eğer kalp atışı yoksa ölmüştür dedi ama ben 2 hafta sonra görülmese bile biraz daha beklemeyi düşünüyorum bugün gittiğim epey yaşlıca bencede işinim ehli bi doktor beta değerlerimde bir tuhaflık görmedi kahverengi kanama içinde düşük tehlikesi var ilaç önerdi