aslan1905_ Normal mi sezeryan mı ? sezeryan yapma sütün gelmez bak emmez bebek seni. Daha da çok var da postu açarken bile güldüm 😂 Bekliyorum yorumlarınızı 🥰
_moom aslan1905_ sezeryan yaptım cıkar cıkmaz emdi ne alaka yaaa ne alakaaaaaa diyesi geliyo insanın🤣🤣
Melodimm aslan1905_ Kızmı erkekmi.Kızsa olsun gelicek defa erkek olur.Erkekse olsun gelicek defa kız olur.
MorKelebek54 aslan1905_ aaa erkek mi???? Agzina bi tane carpasim geliyodu. Ayyy boga burcu olcak, boga burcu cok zor cok istahli yandin vah vah… sanane bacim sen mi yedircek emzircen. Ama bu dogru oglum boga burcu ve masallah cok istahli😂 bildigim seyleri söylenmesinden hoşlanmiyorum soylemeyin gerek yok 😂
Ngsngetnsgng aslan1905_ duba gibisin sen evlenirken çıtır birseydin kaç kilo aldın Kız mı erkek mi kız denince haa olsun olsun öbürü erkek olur lafı Normal mi Sezeryan mı sezeryanla olursa seni emmez seni hmn tanımaz normal doğur (biz tarlada doğurup büyüttük şimdi ameliyat oluveriyorlar anne olduk diyorlar ) Daha neler neler
aslan1905_ _moom haftaya perşembe sezeryan olacağım gayette sütüm gelecek bence enerjiiiii önemli ay 🥰
MorKelebek54 _moom benim de oyle valla sut hemen gelmemesinin sebei sutun inmemis olmasi zaten. Ama bu cahil cuhela insanlara anlatamiyosun
Bume _moom kız daha bebek doğmadan sütü geliyor annenin 🤣benim öyle sıksam geliyor sağsam devamı gelir uydurmasınlar 😂
akkaya_1234 MorKelebek54 ben boğa burcuyum gayet mükemmel bir burç bence ben çok iştahlı değilim kişiden kişiye değişir ama çocuğun iştahlı olması kötü bir şey mi ki yandın diyo Allah akıl fikir versin
_moom aslan1905_ kesinlikle bu kadınla alakalı bence. Bazı kadınlar sütlü oluyor göğüsle alakası yok. Aynı zamanda doğum yaptığım bi abla vardı gögüsleri kocamandı herkes onda cok süt olur dedi ama 1 ay emzirdi sütü yaramamış suluymuş. Benim kücüktü göğüslerim kayınvalidem hep diyordu hamileyken senin sütün olmaz cok kücükler diye🤣🤣 2 sene emzirdim bırakmasa 5 sene gelirdi sütüm akıyordu resmen maşallah
_moom MorKelebek54 malasef cahil kesim cok. Bizim cocuklar rahat eder bence bizim kuşak cahil değil allahtan.🤣🤣gelinime derim kızım doğuramıyosan sezeryan ol, sütün yoksa mama ver. Elbit büyüyecek cocuk. Benim kızım zayıf diye kv laf ediyor eşim topaç gibiymiş bilmem ne🤣🤣 kızım 3 yaşında 1 kere hastaneye gitti onuda kv bulaştırdı hasta hasta geldi cocuğa bulaştı…
68pembemavi01 aslan1905_ *Bunlar daha iyi günlerin sen birde doğunca gör. *Çok şişmissin *Aman bu yeter bir daha doğurma *Emiyor mu mama mı veriyorsun 😂😂
_mavii_ _moom ay benim yeğenim de çok zayıftı herkes diyodu ne olacak bu çocuğun hali, şimdi 16 yaşında kilo almamak için makarnadan kısmaya çalışıyo yavrum 🥰
MorKelebek54 _moom yaw cocuk kilolu olucna ne oluyo zayif olunca ne oluyo. Görunus olarak zayif ya da minyon olabilir. Kiz bebeklerde daha cok gordum minyonlugu ama kilolari ayina gelisimine gore cok nkrmal hatta gelsikmine gore onden olan bile var.
Tutaste_ aslan1905_ sezeryan yaptım şakır şakır sütümde geldi mastit oldum şimdi emziriyorım gayette güzel. 19. Haftadan beri benım sütüm geliyor. Millet konuauyo boş boş
Alpmom__ aslan1905_ Cinsiyeti ne ? -Erkek Ayyy evde beslenmez o şimdi keşke kız olsaydı … Zıkkımın kök dibiiiiii
Aslaninannesi_ Niye sezaryen ben 6 kilo doğurdum doğuran doğuruyor siz narinsiniz Elini neden karnına koyuyorsun sürekli şimdiden kucağa alıştırıyorsun işin yaş
_mavii_ Aslaninannesi_ ay evet elini neden karnına koyuyosun diyolar, sanane kardeşim karın benim bebek benim ister koyarım ister koymam 🤷 Bi de sen şişmansınya karnın o yüzden çok çıkmadı diyolar, he he diyip geçiyorum
Tuba-M55 aslan1905_ instagram dan saçma sapan bebek burnu temizleme bebek uyutma videoları atanlara ayar oluyorum 😅
Tuba-M55 aslan1905_ şeyi unutamıyorum kaynanam daha 40 ım çıkmadan dedi ki ana kucağı alalım bu bebek kullanmazsa öbür kullanır. Yani 2.çocuğa karar vermiş bizim yerimize🤣
dika aslan1905_ karnım çıkmasına rağmen gözüküyor bana sen sanki hamile değilsin sahte hamilelik olmasın karnın yok demişti aşırı şaşırmıştım ne cevap vereceğimi şokla beraber unuttum sonra kendi kendime Allah’tan her ay doktora gidiyorum ultrason kağıdı var