aysegul2812 Hilalyrdkl Eylül ayında Gölcük Medar Hastanesi’nde İzzet şahin bey e yaptırdım 2800 TL ödedik nerdeyse 45 dk sürdü renkli renksiz ultrason ve CD de verdi memnun kalmıştım 💐
Nhlard Hilalyrdkl yok sadece yaptırmak istediğiniz işlemin ücretini veriyorsunuz o şekilde randevu alarak
Figen1-2 Hilalyrdkl Özel olunca işi iyice ticarete dökmüşler maalesef. Devlet hastanesinde randevu bulamadığımız için mecburen özelde yaptırmak zorunda kaldık. Orada sıra beklerken bizden sonra gelen aileye 4700₺ dedi mesela.
Hzldem Hilalyrdkl ben sehir hastanesinde yaptirdim perinatoloji uzmani Gökçe hanima harika bir doktor :)
0Mommm Hzldem kaç dakika sürdü ortalama? Sadece karından mı bakıyor vajinal de bakıyor mu? Kaç ay önceden randevu aldınız
ilknurr98 Hilalyrdkl aynı şekilde ben de bugün şehir hastanesinde randevu bulamadım ne yapıcam onu da bilmiyorum özelde çok uçuk fiyatlar :(
Hilalyrdkl ilknurr98 burdan bakıp değerlendircez canım mecbur . Ama ben o bölümdeki kızlara söyledim bir aydır arıyorum randevu açıldı mı diye telefonları açmıyorsunuz dedim yani ağlıcaktım sinirimden .
Hzldem 0Mommm ben bir ay önceden almıştım randevu, 30-40 dk sürdü herseyini gösteriyor bebeğin, anlatiyor, vajinal bakmadi sadece karindan bakıyor
Hzldem 0Mommm cd vermedi renkli degil normal ultrason verdi 20+4tü zaten gittigimde yüzü tam belli degildi. Aslinda sagligini duymak icin gittim o yüzden ultrason cd cok umrumda olmadi :)) ama ilgisi anlatmasi harikaydi :))
ilknurr98 Hilalyrdkl evet hiç ilgilenmiyorlar direk dolu başka hastanelere bakın isterseniz diyolar tek çare özel hastane mecburen bütçeye uygun olana bakıcaz ben daha 16 haftalığım ama Kasım sonuna kadar dolu dedi emin olamıyorum o yüzden
Hilalyrdkl ilknurr98 yavrum telefonla aradığında bilgi verseler o ay açıldı mı diye sıkıntı yaşamazsın ama hem arayın diyorlar hem telefonu açmıyorlar . Sonra günler doluyor zaten . Benim. Ev uzak her gün gelip sorma şansım zaten yoktu gerçekten çok sinir oldum öyle böyle değil .
Hilalyrdkl Zeycannn evet benim kasım da olması lazımdı vermedi . Ama uygun bir yer bulduk canım eşim az önce aradı fiyat aldı . Konak hastanesinin o tarafta kalıyor İzmit gözlem görüntüleme merkezi fiyat burda söylenenlerin yarısı nerdeyse . Kızımda da oraya mecbur kalıp ikili test için girmiştim . Detaylı içinde oraya gidicem inşallah 🙂
Hilalyrdkl Figen1-2 kafalarına göre yani üzüldüm ama uygun bir yer buldum şükür eşim aradı az önce . Kızımda da ikili test için girmiştim oraya yine oraya gitmeyi düşünüyorum şuan . Fiyat farkı muhteşem şekilde .