Edaakdemir21 Merhaba kızlar 40+1olduk hiç bir belirtim yok devlet takipliyim herhangi bir sıkıntım yok bebişimde hareket ediyor ne zamana kadar bekleyip doktora gidim
seymanurravci Edaakdemir21 bende 40+1 doktorum 41 e kadar bekleyip alacak 41 de tam sizi kontrole çağırmıyor mu acaba ben 2 günde bir gidiyorum
Ftmaa0 Edaakdemir21 bende ilkinde devlete gitmiştim hıc belırtım yoktu 41+3 oldum bana ve bebeğe bakmadı 1 hafta belirtm yok dıe gerı gonderdı hep agrım olmayınca sonra ertesı gün özele gıdıyım dedım bebegın durumu nasıl 1 hafta gelişmi Durmuş suyu bıtmıs ölmek üzere dıe acıl sezeryana aldı benı 41+4 de doğdu dursa duruyodu daha bebek allah korudu
Tugceelanaz Edaakdemir21 İlk kızımda 40+2 de Suyu azaldı diye yatış yapıldı devletde sunı sancıyla doğum başlatıldı 2 cm acıklık vardı. 4 saat içinde doğum yaptım. Kritik haftalar günler bence artık en yakın zamanda doktorunuza görünün
miyopmom Edaakdemir21 yurt disindayim Bugun 41 haftalik oldum randevum var birazdan bakalim nasil bir yol izleyecegiz bizde. 3. Bebegim hayirlisiyla digerleri normal dogumla kendi sancimla gelmisti bu sefer ufak sancilar haricinde hic bir sey yok hatta cok rahatladim diyebilirim
Edaakdemir21 Ben devlet takipliyim şehir hastanesinde doğuracam nasipse sizi suni sancıyla mı başlatacaklar seymanurravci
Edaakdemir21 Nes7616 pazartesi 41 doluyor olmasa cuma yada pazartesi gidim doktora inşallah gerek kalmadan bugün yarın doğururum
Edaakdemir21 Tugceelanaz teşekkürler cuma gidim inşallah hareketleri iyi diye yinede bir sorim dedim maşallah suni sancıyla çabuk doğurmussunuz
Edaakdemir21 miyopmom ya benim de 3. Gebeliğim bende dediğiniz gibi çok iyiyim ağrım sızım yok hayırlı haberler alın inşallah bize de haber verin gelişmelerden🤭
miyopmom Edaakdemir21 tesekkur ederim hepimiz icin hayirlisi olsun gercekten gelmeyince gelmiyorlar az once esimle dertlestimde simdiye kadar guluyordum ama artik moralim bozulmaya basladi nasil bir yol izleyecegiz bilemiyorum Rabbim en guzelini bilir tabiki insan yinede ister istemez panik oluyor. Iliski sicak dus yuruyus merdiven hurma egzersiz yani soylenilen ne varsa yaptim birakin suyu nisan bile gelmedi
miyopmom Edaakdemir21 gittim cumartesi tekrar kontrole cagirdilar bugun cati muaynesi oldum belki sanci gelir diye ama yok gelmiyo
Nes7616 Bende şimdi 40+1 olucam 3. Güne giriyoruz sancılı 39+6 da nişan geldi ve sancı 20 dkda bir 3. Gün bakalım hala aynı mı olacak doktor bekleyecek sıklaşana kadar beklicez dedi 41 e kadar zamanı var dedi