yaseminan Kızlar detatlı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırdınız ben 15+1 oldum 1 ay sonraki kontrolde mi yaptırsam biraz daha beklesem mi
fatos2404 yaseminan doktorlar 20-21 haftalar arası öneriyorlar derileri daha ince olup organlar daha rahat görülebileceğinden, ben 21 haftalıkken yaptırmıştım
ElifLeyla yaseminan dr söylüyor genelde 20. Haftadan 25. Hafta arasında yapılır ben 21. Haftada yaptırdım
Esrefiblue Sedam 21 ile 24-25 inci haftalar arasında oluyor canım ama bazen 19 uncu haftada da isteyebilir doktor ya da daha ileriki haftalarda tekrar tekrar da isterse diğer haftalarda yaptırılıyor doktorunun sana önerdiği haftada yaptırabilirsin
Cihan yaseminan gecen hafta kontrole gittigimde doktorum şubatın ikinci haftası detaylı ultrason yaptr ddi şuan 15+1 oldum🤷♀️
Kzysmom yaseminan onu doktorun soyler senin demenle yapılmaz benim doktorum her ay tepeden tirnaga butun organlarina herseyine bakiyo ama baska doktorlar boyle ayrintili bakmaz tabi
ddmnrdgn yaseminan 18-23 arası yaptırabiliyorsunuz. Erken yapılması olası bir müdahale için iyi oluyor diyorlar.