Gulcinnnnanne yorgun21 aa biliyorum duymuştum ben sirameselerde oturuyordum zaten ama evlenince inegole geldim aklimda olsun tesekkur ederim bir de fiyatlari nasil hic gitmedigim icin bilmiyorum
ogrencianne35 Gulcinnnnanne rica ederim 🌸 2021 de doğum yaptım ben hayat hastanesinde hastane den de Dr muzdan da çok memnun kaldık
Gulcinnnnanne Esracim01 ne kadar guzel yalniz bu ozel muayenesi olan doktorlar nerede dogum yaptiriyor gittigim zaman belli mi
Esracim01 Gulcinnnnanne geçen senelerde hastane seçimi yapılıyordu çoğunluk jimerde yapıyordu ve bildiğim her hastanenin doğum ücreti az buçuk farklı oluyor. Bu sene stabil bir yerde yaptırıyor mu bir sorun arayın derim. Başka ilde olmasam gözüm kapalı yine Dilek hanıma giderdim. Ben doruk hastanesinde yaptım doktor hanım orda çalışırken.
Gulcinnnnanne ogrencianne35 kendi muayenehanesi var demistiniz hayat hastanesinde mi calisiyordu bende o hastane nasil diye dusunuyordum
Cisemdnc @Gulcinnnnanne evet evet ama normal takip de yapıyor yani illa tüp bebek değil zaten Murat beyin bi çok hastası da riskli vs olduğu için çok dikkatli
Sumay16 yorgun21 ben Gülin hanımda hiç memnun kalmadım. Cihazı çok eski, içerisi boşken bile çok bekletiyor. Arkadaşımı yönlendirmişler ona da aynısını yapmış. Güleryüzlü evet ama bence biraz eski populerliği yok artık
Ss2016 Gulcinnnnanne mehmet Aral Atalay gerçekten tek geçerim riskli gebeliğim var o kadar özverili o kadar dikkatle yaklaşıyor ki çekinmeden herşeyi sora biliyorsun. Şuan medicalpark hastanesinde muamele ücreti 2500 araştırabilirsin hakkında gerçekten hiç kötü yorum olmayan tek doktor olabilir ☺
Huzurluve Gulcinnnnanne ziya çetin çok öneriliyor ve fiyatı çok uygunmuş bı arastirabilirsiniz onu da. Hem maddi olarak zorlanmassiniz hem de iyi bir doktora devam etmiş olursunuz
Serenity1 Esracim01 bende ilk doğumumu kendisinde yapmıştım doruk hastanesindeydi o zaman. Çok tatlıdır çookk