Svl06 Dora91 canim yavastan belimden giriyo kasıklarima dogru az az hergun duzenli olarak kasılmalarim oluyo ama gunduz tik yok gece daha yogun bakalim hayirlisi
Yavrusuveannesi Ibrahim inatçı bebeler bizi baya bekletcek gibi :) benim de yarın kontrolüm var bakalım inş biraz da olda açılma vardır 🤲🏻
Svl06 MelekMervertlek canim hastaneye gunduz gittigim icin sanci çıkmıyo gece evdeyken sancilarim oluyo
Ozge11 Selale_bati açılma da mı yok canım.benim hiç açılmam yokmuş suyumuz da azalmaya başlamış.Sezeryan yolları göründü 😔
Selale_bati Ozge11 muayime etmiyorki doktor devlet diye son ana kadar bekliyorlar bilmiyorum halim ne olcak
Cismmpoyraz48 Svl06 39+3 bence toplanmayalim artık doğuralim 😂 beklediğimizdenmi dir sabrsızlığımızdanmıdr gelmiyorlar bekle bekle 42 ye dayancaz 😂 açıklık varmi blmiyorum da bakmıyorlar hiç 😒
Svl06 Cismmpoyraz48 hah ha dogru diyosun doguralim artik benim doktorumda bakmadi hic aciklik olup olmadigina hakkimizda hayirlisi canim benim🤗
ecs Svl06 Tek yenmesi gerekiyor . zeytinde olduğu gibi . bilimsel olarakta öyle. inşallah inanarak faydasını görürüz
Cismmpoyraz48 Svl06 ama şanslısn cnm doğum kanalina inmiş benm baş asagda ama henüz kanala inmemisti 😊 en kısa zamanda dogururz artık inşallah 😊
Svl06 Cismmpoyraz48 insalalh canim ya ben cok hareketliyim canim gurbetteyim her isimi kendim yapiyorum belkide ondan girdi bilemiyorum o yuzden doktor heran dogabilir dedi