Bigsecret3 Kızlar ben dün hamileliğimi öğrendim haftaya çarşamba günü kontrolüm var doktordan önce folik asitle başlamalı mıyım yoksa doktoru mu beklemeliyim ☺️
mervemurat16 Bigsecret3 kan verdiyseniz sağlık ocağında ordan veriyorlar folik asit hemen başlatıyorlar kanda öğrenince
Bigsecret3 mervemurat16 Yok canım ben dün akşam acilden direkt gidip verdim sonuçları da nabız’dan gördüm
mervemurat16 Bigsecret3 doktora gittikten sonra sağlık ocağınada kayıt yaptırın veya öncesinde çünkü dönem dönem çağırıp onlarka kan ve idrar testi yapıyorlar
EA1201 Bigsecret3 Sağlık ocağı genelde kalp atışı duyulduktan sonra kayıt açıyor bilginiz olsun siz yine de sağlık ocağınıza danışın ama her sağlık ocağı aynı şekilde yapmıyor değişiyor hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin genelde devlette folidoce öneriyor son zamanlarda özele giderseniz doktor anlaşmalı olduğu firmayı öneriyor genelde
Bigsecret3 EA1201 Evet normalde folidoce öneriliyor ben onu kullandım ilk kızımda elenatal1 kullandım oda ozelin anlasmali olduğu firimalar oluyor sanırım hemşireme belirdim daha çok küçük yeni dedi folik asit kullanın ve doktor randevusu oluşturun dedi ☺️
Bigsecret3 AnayimBenAna_ hmm benim de elim de var aslında diafol kullanırım belki olmadı yenisini alırım.
kalocwom Merhaba, bende iki hafta önce öğrendim hamile olduğumu, hap kullanamıyorum o yüzden doktorum toz formunda bir folik asit verdi onu kullanıyorum. Ama hap mı daha etkilidir toz şekli mi bilgim yok