kubra5834 İkiz gebelik yaşayanlar kaçıncı hafta da doğum yaptınız yada etrafınızda yapanlar, 31. Hafta da karnım aşağıda korkuyorum.. tecrübesi olanlar paylaşabilir mi ?
MelekAY kubra5834 Bende 36+3 olarak gün almıştım ama galiba 35de doğuma giricem kiloları nasıl sizinkilerim ben şuan 33 haftaligim biri 1900 diğeri 2200
hepoyleolurzaten__ kubra5834 36 da doğum yaptım çift yumurta erkek 2.600 kız 2.400 doğdu üç hafta solunum yüzünden yattılar artı emme refleksi gelişmemişti şuan 2 aylıklar
Dfn511 kubra5834 ben 2 ay önce tek yumurta ikizlerimi 37+3 de zorla dogurdum gelmeye niyetleri yoktu ama ikisininde kafası 29. Haftadan beridir aşagıdaydı ve karnımda hep öyle aşagıdaydı her an dogacaklar zannederdim. Ve çok şükür ki küveze de girmediler dogdular hemen ilk kontroller yapıldı aldım kucagıma şükür Rabbim herkese nasip etsin kimseyi hastane kapısında bekletmesin inşallah 🥰🥹
hepoyleolurzaten__ MelekAY Bebeklerinizin kilosu ıyı ıkızler çok kilolu doğmuyor zaten benimkiler 2.400 2.600 doğdu ama hiç okadar yok gibiydiler kuvezde görünce öyle korktum nasıl bakcam diye şuan baya topladılar 2 aylıklar
kubra5834 MelekAY perşembe günü yarın randevum var nst ve muayene olacam bakalım, en son 1808 biri 1540 biriydi sanırım biri biraz önde gidiyor demişlerdi
kubra5834 MelekAY karnınız aşağı indi mi beni korkuttular karnın aşağı inmiş doğum çok yakın yakın diye bebekler rahime baskı yapıyor ondan inmiş olabilir diyorum ama bi yanım hep tedirgin
MelekAY kubra5834 30.haftadan sonra bi farkoldu bende biraz indi tabi banada hemen sordular anlamda doğum yaklaşmış 3 haftan falan vardedi zaten doktora gorede 4 haftam kalmıştı bu görüşmede doktor biraz erken alabileceğini söyledi buüyümüsler çünkü birde 30 haftalıkken ciğer geliştirici olmuştuk galiba 35 haftalıkken doğum olacak sizde durumlar nedir kiloları falan
kubra5834 Arcfat ay maşaAllah size bizde o kadar gidebiliriz inşaAllah yaa 🤲 özel birşey yaptınız mı haftalarda ilerlemek için
Arcfat kubra5834 yok özel bişey yapmadım genelde hareket halindeydim 35. Haftada izne ayrıldım benden herkesin erken doğum yaparsın sözlerinden dolayı korkuyordum ancak şükür bu haftalara gelebildik doktorumun benden önceki ikiz gebesi de 38. Haftada doğum yapmış onun için çevrenizden gelen olumsuz yorumları çok önemsemeyin her bebeğin doğacağı saat illaki kaderinde bellidir 🤲🏻😉
180625041001 Zeynep__18 maşaAllah 🤲 doktorunuz sezaryen ile almak istemedi mi hiç? Çoğul gebelik deyince 36-37 yi geçirttirmeden hemen gün veriyorlar
Mugey 37+3 te doğum yaptım biri 2300 biri 3100gr doğdu ikisi de küvöze girmedi. Son günlerde alt bölgede baskı çok fazlaydı doğum başlamıştı doğum yaptığım gün