Beyazmelekkk Eşim en başından beri erkek diyordu hissediyormus bende kız hissediyordum sonuç erkekmis. Ve sağlık sorunu yaşadık . Namazda dua etmiş hayırlı sağlıklı şekilde nasip edersen Hamza koyacağım diye . Geldi bana çocuğun ismi Hamza olcak dedi. Ama Hamzayi aşırı istiyor . Eskiden babasının ismini koymak isterdi ama şimdi istemiyor . Hamza nerden çıktı diyorum öyle deme diyor bir kizimiz var Zeynep Nilda ismi. Şimdi Hamza tek mi olsun sizce ? Yanına bir isim yakıştıramıyorum nedense Fikir olarak Aslan Hamza Yiğit Hamza Hamza veya ne olabilir yada tek mı olmali ? Çok kararsızım. Hamza kesin olacak ama 😀
lidyaa30 Beyazmelekkk hamza berk ya da batın (Allah in 99 isminden biri) hamza olabilir bi tik daha caga uygun bir isimi olsun bence cunku bundan 10 yil sonra muhtemel bize sinir olacaklar bu ne kadar banel bir isim diye ki cogu koyulan isimler caga daha yakin hayatin aci gercegi bu ne yazik ki
Balbebek012 Beyazmelekkk Hamza Ali Hamza can Hamza kaan Sizin dediğiniz yiğit hamza da çok güzel oluyor
Beyazmelekkk minisinannesiiiii ya kızımda iki isim ama hep Zeynep deniyor yani aslında iki isimde gereksiz geliyor bana da . Ama bilemedim Hamza nasıl durur diye . İki isim koysam eminim Hamza denilecek sadece. Diğeri boşa koyulacak . Çok kararsızım. Balbebek012 Kir_papatyasiii lidyaa30 bahtkara 2mnnosanne123
minisinannesiiiii Beyazmelekkk Hamza zaten sert biraz daha yumuşat bence yiğit aslan hepsi hamzanın anlamı zaten , Ali Hamza ,Ömer Hamza, Selim Hamza, Enes Hamza ne bileyim Berkcan Hamza gibi değilde :) uyumlu klasik erkek ismi güzel olur gibi :)
minisinannesiiiii Beyazmelekkk evet diğeri boş oluyor ama mesela bana babaannem ve anneannem iki isim koymuş anlaşmazlık çıkmış.Anneannem kendi koyduğu ismi söylüyor ben diğerini , beğendiğimi kullanıyorum orda bi artım var sadece :D abimde iki isim evde farklı isim dışarda diğerini kullanıyor ,evde kullandığımızı sevmiyor kendi sevdiği modern olanı kullanıyor :D
Balbebek012 Beyazmelekkk hamza da tek başına çok klasik ağır bir isim yeni nesil çok farklı çocuk okula başlayınca bile der neden bana bu ismi koydunuz filan diye neyse siz bilirsiniz bence de tek isim daha mantıklı iki bebepime tek isim koydum 3.ye hamileyim o da tek isimli olacak inşallah . Ben de eşim de iki isimliyiz inan herkes ayrı sesleniyor
Busraninannelikdunyasii Beyazmelekkk iki isim koymayın bence ilk oğluma iki isim koyduk herkes tek isimle çağırıyor. Boşuna iki isim koyuluyor
lidyaa30 Beyazmelekkk ama cocuk ilerde bu isimden birini begenmezse baska secenegi oluyor kendi kendine isim koymasindan iyidor kesinlikle batın ı oneririm
Papatya_4444 Beyazmelekkk yiğit Hamza bence uyumlu ve güzel bir isim olmuş kırmayın esininizi sizde yanına istediğiniz ismi koyun ortak yönde buluşun 😊
Gizm6 Beyazmelekkk oğlum Hamza Alp ama sadece Hamza yı kullanıyoruz Hamza tek başına gercekten güclü ve tok bir isim adıyla sağlıkla büyüsün insallah sizinde miniğiniz.
Kir_papatyasiii Beyazmelekkk canım o senin kararın Hamza başlı başına çok güzel bir isim zaten benim kızımın adı da Asel şura ama herkes Asel diyo şimdi de ikizlerime hamileyim birine Zübeyir diğerine bünyamin düşünüyoruz sağlıkla gelirler inşallah 🤲