seyma0661 Iraz evett herkes bi güzellik gelmiş erkek mi diyor 🤭 18.haftadayım 2 kilo aldım ama kalçalarım büyüdü biraz yayvanlaştı . Göbeğim de küçük ama öne doğru erkek göbeği gibi
Havvabektas Iraz ben inanılmaz çirkinleştim yüzüm sivilce dolu ergen dönemimde öyle sivilceler yoktu bazı yerler et beni çıktı saçım kötü oldu kız bekliyoruz
AnayimBenAna_ Iraz ilk kızımda ne bi sivilce bişeyim vardı güzelleştin diyordu herkes şimdi ikinciye hamileyim cinsiyet öğrenmeye gidicem birazdan 🤭🌸
Simge48ulug seyma0661 benim ilk çocuğumda kız dı. Yüzümde lekelenme oldu. Kalçam fln büyümüştü. Üstelik hep uyuyordum, yorgundum. Şimdi de 18+6 haftalık hamileyim doktor kız dedi ama ilk çocuktaki gibi değilim öyle lekeler olmadı, uykum fln da olmuyor. Yorgunluk sadece.
ayseallpi Merhaba 🥰 bizimde cinsiyetimiz kız, 21. Haftamızdayız ama Allah’a şükür cildimde bu zamana kadar sivilcelenme bozulma lekelenme olmadı çok şükür, kilo aldığım doğru ama öyle kalçam büyümedi güzellikte var
Minnaksever Iraz ben ilk kızımda baya cirkinlesmistim ama bunda henüz olmadı 😁 hatta sivilce bile çıkmadı normalde çıkarırım biraz çenem hafif lekelendi şu an o kadar.ama son haftalarda burnum kocaman oluyor ve yüzüm lekeleniyor 🤣
Tugceaker Iraz nooo 😔😔 erkeğe hamileyim dudak kenarlarım da tahriş gibi bili oldu her iki tarafta vazelin deri kremi falan kullanıyorum hala daha geçmedi çok az pustu sadece
Mrvsmt2502 Iraz ilk gebeliğim kızdı cildim güzelleşti parladı gözeneklerim küçüldü elmacık kemiklerim belirginleşmiş dudaklarım şişmişti cinsiyeti kız 😃 şuan yine hamileyim cildim yine güzelleşti ama cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum (inşallah buda kızdır ) hormonlar bazı insanı güzelleştiriyor bazılarına pek yaramıyor
Simasu14 Iraz Kızımda güzelleşmistim herkes erkek bebek diyordu. Şimdi erkeğe hamileyim bence cirkinlestim. Saçım kızımda daha gür ve parlaktı cildimde aynı şekilde parlaktı bunda tam tersi🤣😂