anneadayi_ Kozlar 5 dakka önce şaldır şaldır surum geldi şimdi ne yapmam lazım bana bir yol gösterin lütfen 40+5 haftalığım sancıyım hiç yok biraz beklesem mi
Hatc16 anneadayi_ evet daha bugün izlemiştim suyun geldiyse sanciniz yoksa direk hastahaneye gidin suni sancı verip doğuma girecen
Fatma-ylmz anneadayi_ yaaa ben burada hecanlandım Rabbim bir avazda kurtarsın sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza 🩵🩵🩵
Yaren537 anneadayi_ tamam cnm sancın yoksa hastaneye gidince kontroler yapılıp gerekirse suni sancı ile destekleyecekler
Birisi00 anneadayi_ Sakin ol öncelikle. Ilık bir duş al. Bebeğin hareketlerini takip et. Hastaneye gidene kadar squat yap. Ananas yemeni tavsiye ederim. Arabada bile yiyebilirsin. Öncesinde sancın veya kasılma varmıydi
anneadayi_ Birisi00 duş aldım eşim işte onun gelmesini bekliyorum yok hiç sancım olmadı hala yok direk suyum geldi bi anda ve nişan
Merve_kucuk anneadayi_ Sancılarım başladı dualarınızı bekliyorum Rabbim yardımcınız olsun sağ salim kavuşun yavrunuza inşallah 🙏🏻