Halvaci Kızlar bebek sağ tarafta yumruk gibi semsert oluyor ve göbeğimin sağ tarafın da yanda böbrek ağrısı gibi ağrı girdi 34+1 haftam neden olur bileniniz varmı geçmesini bekliyorum şuan
yesillimonn Halvaci Canim bende 34+3 haftadayim bi kac gundur ayni agrilar bende de var sol boslugumdan karnima kasiklarima vuran agrilar var özellikle geceleri oluyo hele düz yattim mı kasıklarıma cok kötü agri giriyo normaldir diye düsünüyorum 🤔
Omernur Halvaci bende ikiz gebeyim bobrek genislemesi var stent takmak istediler ama yapamadilar sizin agrilarinzin sebebi de olabilr dr kontrol ettirn
Kzysmom Halvaci ona kasılma deniyo benimde o haftalarda baslamisti asiri ağrılı bisey sicak dus iyi geliyormus ilkinde bilmedigimden heo agri cektim yeni ogrendim sicak dusu o haftalara gelelim olirsa oyle yapicam
Halvaci yesillimonn bacak aram ağrıyor bide sağ yan tarafım bebekte sağda genelde ama bu sefer orda sanki yumruk gibi oldu kasıklarıma vurmadı ağrılar ama ara ara oluyor gün içinde suan kesildi şükür doğum yaklaşıyormu acaba ondanmi
yesillimonn Halvaci Kasilman var senin canım son haftalarda normaldir diye düsünüyorum ama sen yine de doktoruna söyle