Rana23- Bende 30 haftalık doğum yaptım … 1 ay falan kuvezde kaldı çıktı çok şükür şuan iyi 4.5 yaşında üzme kendini Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz erken gelenler daha çabuk toparliyo
Paronayanne Beydanur01 2145ti enfeksiyon vardı 1900 gr ile taburcu olduk canım ama arkadaşımın ki de 1800 gr doğdu 5 gün kaldı sadece .şuan herhangi bir sorun varmı sizin bebişte. Bu arada ilk ayda 15 günde 1 kilo alıyordu. O kadar hızlı kilo alıyor ki sen bile şaşıyorsun
Deebg Beydanur01 sağlıkla kavuşacaksınız bebeğinize inşallah 🙏🙏 tansiyon ilacı başlamış miydiniz ona rağmen mi düşmedi tansiyonunuz
Beydanur01 Deebg yok başlamadım başlatan olmadı hep dikkat et diyorlardı parol kullan diyordu baş ağrısı için
Nutellamm Beydanur01 benim de tansiyonum yüksek 18 le yatışım yapıldı protein kaçağı bakıldı yoktu sonra ilaç tedavisi başlandı siz ilaç kullanıyor muydunuz
NurZenkin Beydanur01 ciğerleri gelişti ise 2 kg olmasını bekliyorlar canım. 28 haftalık 990 gram doğum yaptım kızımı 3 yıl olacak.40 gün kaldık kiloyu beklettiler ciğer gelistirici ile 4 günde ciğerleri gelişti .
NurZenkin Beydanur01 çabucak kavuşmanız dileğiyle minicik bedenleri o kadar güçlü ki inanın sağlıcakla kavusacaksiniz
NurZenkin Beydanur01 çabucak kavuşmanız dileğiyle minicik bedenleri o kadar güçlü ki inanın sağlıcakla kavusacaksiniz