Yelizcetxx Merhaba herkese şuan 20 haftalık hamileyim ne zamana kadar bu tetanoz aşısının yapılması gerekiyor? Saglık ocagına en son gidişimde elimizde kalmadı gelince arayacağız dendi ama zamanı gecmez umarım birde gebelik sürecinde kaç aşı olunuyor
Poncikler Yelizcetxx bende 27haftalik hamileyim ve 20haftadan beri sağlık ocağını arıyorum aşı yok haftaya arayın diyolar pazartesi Dr aradım aşı yok fln diye vurdurma dedi yani asistanina öyle söylemiş ama yine arıyorum bı doz vurulsam hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum
Yelizcetxx Poncikler tedarik edemiyorlarmış şimdilik öyle söylemişlerdi ama önemli değilmi bu aşılar nasıl olacak böyle
idil22 Yelizcetxx 36 haftaya kadar yapıldığını duymuştum. Sağlık ocağı ebemiz öyle demişti. Bir de tüm şehirlerde aynı sorun var sanırım aşı yok ellerinde. Ben de geçen hafta zar zor olmuştum. Koca sağlık ocağında sadece 5 adet aşı vardı. Sebebi ne acaba.
Rabiamina idil22 bana sağlık bakanlığı hastanelere topladı dediler. Ya bekleyeceksin ya hastaneye git vurul ya da eczaneden alıp vurulacaksin dediler
Betulerdem21 Bende ilk doz vurulmustum ikinci doz yoktu ellerinde. 30 haftadan sonra olmuyor diye özelde vurdurdum 120 TL ye
Alone Yelizcetxx dün aradı sağlık ocağı. Geldi bize gelin yapalım diye. 28 haftalığım. 31 e kadar yapılabiliyor diye hatırlıyorum emin değilim
sinem93- Bende 20 den beri bekliyordum 22 oldum dün aradı hemşirem sağolsun çok kısıtlı geldi hemen gelebilir misin dedi Allahtan yakınım hemen vuruldum. Yoksa bende özele gidecektim çok önemliymiş çünkü kime sorsam doktorlar dahil mutlaka yaptır dedi.
Bume Yelizcetxx olmayın zaten çok önemli bişe olsa sizce olmaz mıydı her sağlıkocağında demekki değil önemsemiyorlar
gulerilk Kardeşim 36.haftada vuruldu 36.haftaya kadar zamanı var endişelenmeyin, ben 2 haftaya yakın oldu vurulalı hiç öyle yok falanda denilmedi biraz geç vuruldum hatta grip oldum 2sini bir kaldıramam diye
Rabiamina Yelizcetxx 30 haftaya kadar tamamlanması gerekiyor. Ama oraya kadar beklemiyorlar. Bana hastaneye gidip acilden vurulabilirsin dediler
Bubu_ Yelizcetxx hemşiremiz 27. Haftada dedi bana yine arayıp hatırlayacağım demişti daha var bekliyorum bende kızıma hamileyken 1 doz yapılmıştı bunu bilmiyorum henuz