Dnzg1 Kızlar doktor ultrasonda bakarken 3,60 gördüm dedi. Down sendrom olabilir dedi. Başına gelen var mı lütfen beni bilgilendirin. Bir hafta bekle dedi ama çok kötüyüm naoıcam bilmiyorum
_Mother_ Dnzg1 çok geçmiş olsun bana da detaylı ultrason esnasında yarık dudak ve damak gördüğü için down olabilir dedi amniyosentez yaptım çok şükür temiz çıktı umarım sizinde sorun yoktur sağlıkla alın kucağınıza genelde down sendromunda yanılma payı çok oluyor
Queen3524 Dnzg1 Benimde bu aralıklarda ölçüldü ense 3 ü geçerse riskten dolayı fetalin gereksiz olduğu hafta küçükken cvs yada 16. Haftada amniyo önerild onu yaptrdk Down çıkmadı, kalp bakıcaklar detaylı zamanı gelince
RabiaSerra _Mother_ merhaba ben ikizlerime hamileyim bende kafasındaki boşluk çok büyük dedi down olabilir dendi test yaptıracagız test sonucu ne zaman çıkıyor nasıl bi süreç
_Mother_ RabiaSerra merhaba çok geçmiş olsun dilerim sağlıkla alırsın kucağına inşallah benim ilk ön hızlı sonuç 2 günde çıktı detaylı sonuç 1 hafta sonra 1 ay olacak hayla çıkmadı