busra_2332 Svllkccc bende böyle sanki elektrik çarpması gibi iğne batması gibi bişey hissediyorum özellikle son 3-4 gündür. Sizde böyle bişey oldu mu hiç
Svllkccc busra_2332 kasığımda iğne batması gibi oluyor evet doktor normal artık dedi baskıdan oluyor dedi can acıtıyor ama anlık geliyor
busra_2332 1merves allah hakkıyla annelik yapabileceklere nasip etsin o kadar kötü haber denk geliyoki bu ara karşıma moralim bozuluyor
Zeynepeymenyusuf busra_2332 kız hiç birşeyim yok gayet iyiyim hatta bugün baya temizlik yaptım hâlâ birşeyim yok esenler Medipolda doğum yapacam inşallah 😊😊
busra_2332 Zeynepeymenyusuf koşuyolu medipol benimde 😂 doğuma yakın bi enerji geliyomuş insana aman dikkat 🤭😂
Zeynepeymenyusuf busra_2332 ayy şuan o enerjideyim yarın temizlik planlarım var hâlâ 😁 sizin hamgi hastane nerde oturyrszn
Svllkccc busra_2332 nst ye girdim pazartesi hiçbir şey çıkmadı kanalda bile değil ama ağrılarım var 😀
busra_2332 Svllkccc benimki kafasını sokmaya çalışıyormuş 😂 sancı çıkmadı ama kasılmalar var dinlen yat ayakta durma dedi doktor ama evde 2,5-3 yaşında bi bebem daha olduğunu unuttu galiba 😂
Zeynepeymenyusuf busra_2332 ha anladım duymadım hiç ama Medipol hastaneleri iyi diye biliyorum çok araştırdım çok öneri aldım Medipol hastanesi için ☺️
prens_prenses_annesi busra_2332 hyr bebegin harwketleri durmustu sancim vrdi gttim serumverdi oksijen verdi vs
1PrensAnnesi___ busra_2332 37 haftalık olduk dün ama hiç kasıklarımda baskı ağrı hissetmiyorum kaburgalarım agriyor çok kötü nedense 😣
busra_2332 1PrensAnnesi___ kanala girme vs var mı doktorunuz ne dedi? O kadar çok yorumlaştık ki karıştırıyorum 😂