Handemhmt Sevginur61 valla bende lansinoh vardı doktoruma da çok güvendiğim için kızıma kullandım doktora aynı şeyi sorduğum da kötü bişey olsa çocuğun ağzını sürdüğü yere sürülmezdi o krem dedi yine siz bilirsiniz
Sevginur61 Handemhmt benim kremim o değil ağır kokulu değişik birşey o yüzden sürmesem daha iyi sanırım
Gencoglugizem Sevginur61 ben oğlum pişik olduğu zaman yeşil sabunla bir güzel yıkıyorum poposunu popo içini her yerini sonra da sudocream sürüyorum sabaha bişey kalmıyor sarışın olduğu için çok çabuk pişik olabiliyor
Feyza24- Sevginur61 anne sütününde iyi geldiğini söylüyorlar henüz doğmadı bizimki denemedim hiç ama sütünüzden sürmeyi denediniz mi
Sevginur61 Feyza24- ilk defa duyuyorum pişiği de böyle ilk defa oluyor zaten önerileri deneyeceğim bakalım
Emel_11 Sevginur61 zeytin yağını ocakta kızartıp soğumaya bırakın soğuduktan sonra hijyene dikkat edecek şekilde sürün kızımda hemen etki ediyordu ve hiç krem kullanmadım,margarin öneren de var denemedim onu da
Bubu_ Sevginur61 kızımda margarin sürmüştüm ama 1 aylık değildi daha büyüktü iyi gelmişti kanıyorsa mutlaka doktora danısın travazol çok iyi geliyor ama kortizonlu olduğu için doktor kontrolünde kullanın
neslihann7 Çok geçmiş olsun canım ecowell pişik kremini kullanıyorum ben engellemek için birebir içeriği de uygun ve temiz bebeğim hassas ciltli severek kullanıyoruz biz