Umrecam Hayırlı akşamlar, ikinci gebeliğim 20 haftalık 3 kilo aldım, çatlaklarım oluşmaya başladı sizdede öyle mi ? İlk hamileliğimde son haftalar çatlamıştım..
Elfelf475 Umrecam ben 23 haftalık hamileyim daha fazla kilo aldım. 2,5 vermiştim başlarda şimdi 7 kilo almış olarak devam ediyorum. Ama bende çatlak olmadı. İlk oğlumda son haftalar popo kısmında çatlak olmuştu hala onlar var yeni bir şey yok. İnşallah oluşmaz da yavaş yavaş kilo almaya çalışıyorum aslında ama yinede çok aldım bu ay
seyma0661 Umrecam ilk gebeliğim 18.haftadayım 2 kilo aldım göğüslerim küçük fazla da büyümedi aslında çok az büyüdü ama ufaktan çatlamalar başlamış :( shea butter yağı aldım nemlendirmek için bide niveanın çatlak karşıtı yağını sürüyorum. İlerleyen haftalarda lierac alıp ona başlicam
KurabiyeninAnnesi123 Umrecam ilk hamileligimde bir an da kilo almaya başladim erken çatladim 17 haftalikken falan 31 haftaligm cok kilo almadim çatlamam olmadi inşAllah da böyle doğururm
glycnkrt Umrecam ilk hamilelikte çatır çatır çatladım. 10 kg ile doğuma gitmiştim. doğum kilolarını veremeden yeniden hamile kaldım 29 haftalık 3 kg aldım sadece çatlaklarım yok. boyum 1.58 kg 98 😞