Hasretimmm Bana da nasip oldu dogum hikayemi paylasmak sükürler olsun 🙏 kizimda genel sezeryan olmustum yine ayni doktorumda hamileligimi tamamladim. doktorum israrla genel sezeryan dedi ben de israrla spinal dedim. Bana guven dedi ve birkez daha guvendim. Genel sezeryan oldum. Ameliyattan 2 saat sonra ayildim. Kendimdeydim yani arada uyudum ama bilincliydim. Bu beni cok mutlu etti.evet agrilar oluyo ama rabbim herseyin kolayligini veriyo hatta ilk gun gece bi elimde sonda oglumla ilgilendim Oglumu aldim kucagima emzirdim. Kizim emmedigi icin hep ozenmisimdir emziren annelere. Evet goguslerim delik desik oldu acilar cektim yavas yavas da geciyo ama muthis birsey emzirmek kokunla sakinlesmesi . hemsireler mama getirdi israrla vermek istemedim cunku emmeliydi bu sefer pes etmiycektim. Sali aksami taburcu olduk. Ama teyzeleri oglum sarilik oldu cuma gunu tekrar hastaneye yattik ben agladim esim agladi isik tedavisi aldi 1 gun dogum doktorum o evredede hep yanimdaydi surekli destekcim oldu yarin tekrar kontrolu var insallah dua edin gecmis olsun. Surekli iki saate bir uyanip emiyoruz ve mama takviyesi yapiyoruz. Ne sezeryan acisi ne baska birsey rabbim evladinin kokusundan kimseyi mahrum etmesin🙏 sorulariniz varsa cevaplayabilirim. Herkese hayirli saglikli dogumlar diliyorum.