Hayalimilay plesenta rahim ağzına yakın diye bebekte hep aşağıda takılıyor kafası baskılıyor ellerini falan hissediyordum,hiç bilmiyorum kimse söylemiyor mesafeyi tek söylenen şey rahim ağzın açık kapalı değil plesentan arka duvar yerleşimli ordan şanslısın diyor devlet özeldeki doktor aşırı rahat detaylı ultrasonda öğrendik belki erken söyleseydi dinlenirdim çıkardı yukarı hiç bi doktor korkutmuyor anlamıyorum normal doğum denenebilir diyor devlet,iyi bir cerrah diye değiştirmek istemedim ama son haftalar
canıma tak dedi ozaman da her doktor kabul etmiyor kaldık öylece…devlette diyor rahmin büyüdükçe değişebilir dedim daha ne kadar büyücek 35.haftaya 1gün kaldı.özeldeki 37de çağırdı kontrole dedim dogurmaya gelicem heralde özel sağlıktan ilerliyorum perinatolog yanlış tanı girerse vs diye devlette perinatologada gitmekten çekiniyorum dedim sonunda ne olcaksa olcak artık yolum sonuna gelmişim bu saatten sonra öğrensem ne yazar ne evimi temizleyebiliyorum ne çocuğuma hazırlık yapabiliyorum sanırım ailede ilk sezeryan ben olacagım vardır Allahın bir bildigi panik atakla belki normal Doğumu yönetemicektim şu haftaya geldim biri de demiyor ki sen sezeryan olucaksın çok karışık 😥