Ertugrul_annesi17 Slm kızlar 20+3 haftalık hamileyim detaylı ultrason için kadın doğum peritanatoloji polikliniğinr Özgür hocaya kayıt actı aöa 2 haftadır randevu alamıyorum.gidenler nasıl randevu aldı bilgi verir misinz
Aybukecee Ertugrul_annesi17 zaten 24.haftaya kadar falan Bi süresi var yanlış hatırlamıyorsam o zamana kadar randevu gelebilir ben özel polikliniğe gitmiştim
Yakamozzz-1 Ertugrul_annesi17 ben de uzun zamandır randevu kovalıyordum sonunda bu sabah alabildim 🤦🏻♀️ randevu sistemi sabah saat 10 da açılıyor. Saat on da uygulamaya girip ya da 182 yi arayıp randevun oluşturmayı deneyebilirsiniz en erken tarih 16 gün sonrası sanırım yani ben öyle alabildim ayın 31 ine alabildim randevuyu
Seherkarakoc Ertugrul_annesi17 asla ilgili bı doktor değil Bayburttan sevk kagidiyla beraber gittim zar zor baktı ve asla hicbise söylemedi muayene sonunda sadece ekranı döndürüp hicbi sıkıntı yok herşey normal dedi ağzından bıçakla söz aldım resmen diyebilirim
Ertugrul_annesi17 Yakamozzz-1 1 haftadan fazladır bakıyorum yok talepte olsturdum 23 haftaya kadar vaktimiz var bakalım
Yakamozzz-1 Ertugrul_annesi17 ben de öyle talep oluşturdum bir hafta sabah akşam baktım ama dün alabildim dokuz 58 gibi mhrs uygulamasına girip tam 10.00 da randevu ara seçeneğini tıklayıp öyle randevu olusturabildim