idil22 ikibebeliannis bana takmıyorlar işte kuzum. Benim regl kanamam akıllara zarar oluyor anlatamam. Hiç bir doktor önermiyor o yüzden. İşte bir tane varmış epey pahalı bir şey. Onda öyle yan etkiler olmuyormuş ama adı ne nereden alacağız hiç bilmiyorum
ikibebeliannis idil22 benim bildiğim hormonal spiral adeti azaltıyor Kaynanam da öyle adet oluyordu doktor o spirali önermişti
idil22 Ayaz_Aybars_mom kesinlikle canım. Çocukların peşinde helak oluyoruz valla iyi insanla mı muhataplar kötüyle mi diye. Paranoyak olduk iyice. Pisliklerin elleri artık çocuklara uzanıyor korkunç gerçekten. Kendimizden korkuyoruz kaldı ki çocuklar yani. Allah sonumuzu hayır etsin. 😞
minisinannesiiiii idil22 balerin spiralmiş canım para biriktiriyorum şimdiden ben yaptırmam lazım elzem bir şey :)
idil22 minisinannesiiiii balerin spiral mi du hemen araştırayım. Sormaya korkuyorum kaç paraymış ay 😬
minisinannesiiiii idil22 internet de fiyat bulamadım ,doktoruma gidince fiyat sorarım herkes farklı fiyat verir bence biraz gizli tutulmuş fiyatı kim ne kadara tutturursa o fiyat sanırım, pazarlık yapıcaz :D
Ftmasanli idil22 üniversite hastanesi olarak geçiyor diye yoksa Bnde dedim devletin hastanesi diye de öyle değilmiş ilk ve son gidişim oldu. Nedenini açıklasaydı anlayışla karşılardım dedim yani çok iyi korunduğum halde hamile kaldım o yüzden de bağlatmak istiyorum sütün körü konuştu anlayacağınız hiç bi memnuniyetim olmadı
idil22 Ftmasanli insanları özele böyle teşvik ediyorlar işte. Bir de maddi olarak yıpratıyorlar. Çok haklısınız. Hangi şehirdesiniz acaba merak ettim
idil22 minisinannesiiiii yaaa burada bi bayan 20 bine aldım filan diyordu o spiral mi acaba? Bilgi alınca buraya yaz olur mu kuzum
idil22 Ftmasanli en azından seçenekleriniz vardır Adana büyük şehir. Ben niğdedeyim. Tek bir tane hastanemiz var. 😞
Ftmasanli idil22 bnde gelin geldim buraya öyle bildiğim bi şehir değil ama ilk doğum yaptığım hasteneden memnun kaldım oraya gidicem
Frkubra idil22 idil22 siprailden bilgim yok ama impilant dediğin kol altı çubuk oluyor en etkilisi o bence onu kullanın benim çevremde kiler hep onunla korunuyor çok memnunlar
idil22 ikibebeliannis aksine adet kanamasını çoğalttığı için hastanelik olan bir arkadaşım var. Ama bünyeden bünyeye fark eder bence. Bana takmadılar kanama yoğunluğu artar diye.
Frkubra idil22 hormonlu hormonsuz diye ikiye ayrılıyor burda birinde adet olmuyorsun birinde adet oluyorsun internetten araştırın bence
HazelSeren idil22 bende 29 da ikinci çocuğumu doğum yapıcam banada eşim bağlat dıyor ama ben ıstemıyorum çocuk yapmak için değil yaşımız erken diye bence korunma yöntemi varken yapma erken
idil22 HazelSeren hiç biri garanti değil ki gülüm işte. Bir çocuğu daha kaldıracak mental sağlık yok bende. Ama bağlatmakta kararsızım. O kadar araftayım ki anlatamam sana.
idil22 Frkubra işte bahsettiğim şey adını tam bilmiyorum bir arkadaş balerin spiral dedi herhalde ondan bahsediuorsunuz onu bir araştırayım ben. 🌷
Boncuk15 Sumisali_ bende şubatta ikinci doğum 33 yaşındayım öğretmenim üçüncü çocuk çok zor olur çok kararsızım ama bakamam orayı kesin biliyorum 😢
Sumisali_ Boncuk15 biz elimizden geleni yapalım yine de farklı kararlar almamak için umarım uygun doğru korunma yöntemlerini bulabiliriz.Sağlıkla kavuşalım inşallah 🤲