Prematüre anneleri, hem kızım için dualarınıza talip olmaya hem de varsa tecrübelerinizi öğrenmek istiyorum.
Enfeksiyon sebebiylem 25+2de doğum yaptım.
Kızımız üç haftadır yoğun bakımda, doğuştan kalbinde olan PDA açıklığı beklenenden büyük olduğu için doğduğunda ilaç tedavisi gördü ve küçülmüştü ancak bir hafta sonra açılarak eski haline döndü. Bu yüzden ciğerlerinde göllenme olduğunu söylüyorlar aynı zamanda açıklık sebebiyle bağırsaklardan kan çalındığı içim kilo almakta zorlanıyor hatta bazı günler hızla veriyor.
Bu hafta yeniden ilaç tedavisi başlandı ancak doktorun dediğine göre küçülme yokmuş yarın bir eko daha çekilerek yeniden kontrol edecekler. Umudum, ilaçların yan etkisiz şekilde hayırla kolaylıkla ve kalıcı şekilde yavruma şifa olması
Eğer olmazsa cerrahi operasyon gerektiğini söylediler çok küçük olduğu için çok korkuyorum. Bu sebeple özellikle küçük haftalarda bebeği PDA Açıklığı ameliyatı geçirmiş anneler tecrübeleriniz paylaşırsanız çok sevinirim.
Biliyorum Allah, şifa vermek istedikten sonra her şey sadece vesile ama anne yüreği işte çocuğumu entübe, halsiz, sürekli damar yolları açılmış görmek o kadar ağır ki, hayatta bir sürü imtihan geçti başımdan en yakınımı çok travmatik bir şekilde kaybettim geçmişte, ağır iftira ve haksızlığa uğradım çok canım yandı ama hiçbiri buna benzemiyormuş.
Rabbim kulumun zannı üzerindeyim diyor, zannım odur ki, i Rabbim kızımızı hayırlısıyla kolaylıkla en acısız şekilde en kısa sürede aklen kalben bedenen ruhen kalben tam ve kalıcı sağlıkla bize kavuşturacak ve sağlıkla afiyetle büyütmemizi nasip edecek.
Elhamdülillah. Vekilim o, emanetim sadece ona,
Şifa sadece ondan.
Sizlerden ricam kızımın hayırlı kolay ve en kısa sürede kalıcı ve tam şifa bulması için dua etmenizdir.
Rabbim sizleri evlatlarınızla sınamasın, sağlıkla sıhhatle kavuşup, afiyetle büyütmenizi nasip etsin.