Tugcek_ 8+2 deyim sabah uyandığımda ve geceleri aşırı mide bulandım ağzımda kötü bi tat oluyo ve kafam sersem gibi sürekli yatmak uzanmak uyumak istiyorum siz de öyle misiniz ilk hamileliğim tecrübesizim
umutluanneadayi Tugcek_ çok uykum geliyor kolumu kaldırıcak halim olmuyor ama bulantım yok çok şükür ve çok acıkıyorum
melegim01_ Tugcek_ ben yemek yedikten sonra uyku basıyor mide bulantım vardı gectı karın ağrım oldu sımduılık oda durdu asırı acıkıyrum gecelerı uykuda bile 🤗🙏
Edakayhan Tugcek_ ben şuan 9 hastalığım benim 4.haftadan beri çok ciddi mide bulantısı halsizlik ve hiç bisey yiyememe durumum var sadece tost ve çubuk kraker yiyorum 2 gündür Mide bulantısı ilacı kullanıyorum mide bulantısina iyi geldi ama hala bişey yiyemiyorum bazen sadece tüm günüm çubuk krakerle geçiyor
Tugcek_ umutluanneadayi bulantınızın olmaması çok güzel ama kolumu kaldıracak hali ben de bulamıyorum gerçekten
umutluanneadayi Tugcek_ aç kaldığım zaman midem bulanıyor ama onun dışın da iyiyim ama uykuya çözümüm yok🫢
Minyonannecik 7 haftalığım aynıyım sabah bulantım ağzım bi tuhaf oluyor kusmamak için zor tutuyorum bide uykum hep var yatsam sürekli uyurum gibi
goldendaisyy Merhaba kızlar, aşırı halsizlik yorgunluk bulantı hepsi var. Ama ben de akşamları nefes almakta güçlük ve iç yanması ateş basması da oluyor. Yaşayan var mı
iremhzl goldendaisyy ben yasiyorum ama gunduzde oluyor sadece aksam karin sisiyor mu noluyorsa yatarken halkerken inleye inleye. Bide bazen oyle bi yaniyorumki ay menapoz boyle biseymi diyorum 😀
iremhzl Tugcek_ benimde oyleydi calisiyorum zorlandim ama o sonra geciyor 9 ay oyle gitcek sandim simdi arada tabiki uykum geliyor bide bazen cok midem bulaniyo ama o bayginlik hali gecti benim sonra duan 27deyim
Tugcek_ iremhzl benim de bu baygınlık bir an önce geçer inşallah sizinki büyümüş bile 🥰 sağlıkla gelsin inşallah