ayse5487 Kızlar siz hangi süt sağma makinesi aldınız memnun kaldığınız hangisi oldu ? Manuel mi elektrikli mi ?
hepoyleolurzaten__ ayse5487 Devamlı sağım yapmıcaksanız manuel alın derim Weenin ben çok memnun kaldım bebekler hastaneden çıkana kadar kullandım sonra bıraktım elektrikliler canımı yakıyordu hep artı yara yapıyor
ayse5487 Bsraa9595 phılıps avent essentials tekli göğüs pompası diye geçiyor baktığım aynısı mı sizdeki acaba şu an indirimde 1750 tl imiş .
ayse5487 hepoyleolurzaten__ çok sık kullanacağımı düşünmüyorum ücretsiz izne ayrılacağım evde olacağım ama yoğun olur mu sürüm mastit de olmak istemiyorum manuelin gücü yeterli olur mı acaba
hepoyleolurzaten__ ayse5487 Ozaman boş yere dünya para vermeyın derim benım sütümü hemen getirdi mastit olmadım şükür daha önceki dogmum da da aynı markayı almıştım daha verimli daha iyi sağıyor
ayse5487 hepoyleolurzaten__ çok teşekkür ederim yorumlara baktım şimdi gayet yeterli duruyor ilk etapta bunu alırım sanırım inşallah başka da gerek kalmaz fiyatlar da çok pahalı malum
kuzeyinannesi24 ezooezz sutyen içine koyuldugunda hareket halinde dökülme sızma oluyor mu acaba ise baslicagım için ondan almayı düşünüyorum da
ezooezz kuzeyinannesi24 göğüse takılan yeri silikonlu gibi olduğu için yapışıyor ama eğilip kalkarken çıkacakmış hissiyatı veriyor. Sütyen sıkı olduğu için hemen düşme yapacağını zannetmiyorum. Benim göğüs yapım farklı olduğu için arada çıkma gibi yapabiliyor ama tamamen çıkmadı hiç.