Raabiagundasi Kızlar merhaba 26 haftalık gebeyim 1 aydır bebeğim her gün hareket ediyordu bugün hiç hareket etmediğini fark ettim normal mi sizce ona göre hastaneye gidicem
Ebbruc Raabiagundasi benimde 26 haftalık saatte bi hareketi var neredeyse bazen uyuyo oluyo , eğer hiç hissetmiyosan saatlerdir riske atma git bence . Ya da bi çikolata ye su iç soluna yat biraz takip et işe yaramazsa gidersin
NKaratk Raabiagundasi 24. haftada bana da öyle olmuştu 2 3 gün nerdeyse hiç hissedememiştim sonradan düzeldi sen yine de doktora görün bence için rahat eder
Hzldem Raabiagundasi ben nedense korkuyorum bu durumdan bir iki dürtün karnınızı, tatli yiyin baktiniz hareket yok acile gidin ben bikac kere hareket etmiyor diye direk acille gitmistim :)))
Esra_nurr Bende 26 da öyle olmuştu şuan 28 Doktora hemen gitmedim ama kontrole gittiğimde sormuştum 1 gün hiç hareket etmedi diye oda ters dönmüş dedi dönünce böyle olabilir demişti ertesi günde etti
Esra_nurr Çikolata yemeyi dene bide sol tarafına yat eşim konuşunca hemen tepki verir konuşmayı da deneyin
zeynpppyllmmzz Yorulduğunuz zaman hareketi azalıyor iş yaptığınızda falan dinlenin kahve falan için sol tarafınıza yatın
54h Raabiagundasi bende 28 haftalık hamileyim bugün bana da öyle oldu tedirgin oldum biraz doktora gittiniz mi siz
Raabiagundasi 54h Bugün kontrolüm var di bir problem çıkmadı çok şükür gayet hareketli yani demekki ara ara oluyor böyle şeyler :))