Mlsaa99 Hanniballl masallah bir de anne karninda cok hareketliyse disarida da ayni oluyormus 🥹 benimki artik hic uyumuyor ac tok farketmiyor hep hareketli yandımm
Hanniballl Mlsaa99 sağolunn Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin en önemliside bu ya 😄😊 ufak tefek sikayetlerimiz olacak ama raziyiz tabi iyi olsunlarda.. bilmiyorum bizimkide bıcır bıcır ama harekette etmezse benim moralim bozuluyor 🐥🌸
Mlsaa99 Hanniballl sukurler olsun bu gunumuze oncesinde 2 kaybım vardi benim 🥹bende öyle üzülüyorum hareketsiz kalınca hemen tatlıyı veriyorum🤭🤭
Hanniballl Mlsaa99 Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın.. Sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı🤲🏻🌸 gebelik sekerinede dikkat edin ama 🐥🌸
neslsah-1 Nazo77 bizimki inattan kapatıyo kendini ama doktor uğraştıkca hem tekmeliyo hem kpatıyo öksürme olsun sağa dönüp yatma sola dönüp yatma hepsini denedik banamısın demedi doktor bile baya inatcı biz üstüne gittikçe kaçıyo dedi 😂
Hanniballl Mlsaa99 insallah hersey yolunda gider bebeginizle bol saglikli musmutluu guzel gunleriniz seneleriniz olsun 🐥😊