Gizemmm-61 Mlsaa99 2 hafta sonra doğurcam daha bir kere yüzünü göremedim hep sırtı dönük kemiklerini sayıyoruz sağolsun 😂 ben pipisini görmeyede razıydım
turkan403 Mlsaa99 sağlıkla gelsin inşallah ben hiç goremdm ya haftası küçüktü gitimde bir ay sonraya gel dedi o zaman görür muym böyle renkli usg de vermedi 🥺
Aslaninannesi_ Mlsaa99 doktor diyor yine işiyor 😀 hocam ne yapsın tutacak hali yok diyorum bende 😀 tatlı ye o zaman gösterir
Mlsaa99 Aylaa123 bende öyle avutuyorum kendimi ama en azindan kime benziyor diye bir bakabilsek , babası bile izin aldi işten sırf görürüz diye 😁
Mlsaa99 Aslaninannesi_ kız yedim açta gittim tokta gittim yüzünü dayiyor plesantaya elleriyle de kapatiyor ayagini bile yuzune dogru cekmis. Doktor bakarken tekme atıyor gram kendini bozmadan😁😁😁 İşedigini görsem altıma iserdim ben hahahah
Mlsaa99 Brgmde detaylida görürsün belki ben gördüm alanı fazla olmus oluyor ama 400 gram cocugunda uzerinde eti olmuyor 🤭
Nazo77 Brgmde detaylı zamanı yüzü çökük oluyormuş yanaklar dolmamış yani bende çok heves ettimde görüntüde vermedi normal doktorda böyle dedi yüzün sürpriz artık yapacak birşey yok😅
Aslaninannesi_ Mlsaa99 hahah maşallah utangaç demek ki annesi resim çekilmeyi sevmiyor biraz daha bekle anne diyor 😀
snoopy haftadayız ve 2 kez burnunu görebildik sadece. Eller hep yüzde 😎 6 gün sonra dünyaya gelecek inşallah, tam bir sürpriz yumurta olacak 🤗
Hayallerdualaraemanet140822 Gizemmm-61 yaaa bizimkinin de şuan da sırtı dönük kaçıncı haftadan beri sırtını döndü size😂🥰♥
Mlsaa99 Ahra ayni video cekicektim telefonu bile acmama gerek kalmadi neyini cekeyim bu sekilde dedim🤭