cansu_dgn Soğan kürü ve hayıt macunu aynı zamanda tüketilir mi? Deneyen var mı? Pcos var onun için bu ay adet bitimi yapmak istiyorum
Elif-ada- cansu_dgn Cnm bende kullandım hayıt macunu aldığım yere sormuştum sorun olmaz demişti ikisinide yumurtlama gordugunde birak
Nur67 cansu_dgn kimsenin yazmasına gerek yok ki ikisi bir arada olmaz yani bence siz bilirsiniz yine de taBi ki sağlığınızdan olmayın bir ay onu diğer ay diğerini deneyin daha iyi olur
Cimcime30 cansu_dgn cnm benım kendındoktorum ıkısını de verdi aynı anda havucnsuyu ıncır suyu da ıctım
cansu_dgn Cimcime30 doktorun soğan kürüyle hayıt tohumunu aynı anda kullanmanın sakıncası olmadığını mı söyledi canım
cansu_dgn Sevgiiss öyleydi ama adet oldum canım gördüğüm lekelenme adet başlangıcıymış test yanılttı sanırım
Sevgiiss cansu_dgn olabilir canım hayırlısı olsun bu ay ikimizde inşallah 🙏 bende 35. Gündeyim adet olmadım testler negatif
cansu_dgn Cimcime30 pcos var bende de.. sende işe yaradı mı canım nasıl kullandın anlatır mısın biraz
Sevgiiss Cimcime30 3 doktora gittim 1 i PCI’a görüntüsü var dedi 2 si yok dedi. 2 3 gün içinde olmazsam gidicem hiç gecikmezdi
Cimcime30 cansu_dgn bende de Pcos var cnm geçen ay gıttım kullandım bır hafta bnm mıdeme zararı oldu doktora söyledim senı rahatsız edıyosa ıcme dedi Bnde bıraktım bat 19 u beklıyorum bakalım