Ebru567- Cimcime30 ayın 19 u yani seninki yumurtalam 5 i ise benimde 3 u yumurtlama 17 ekim bat yarın sabah test yapicam
busrax_ Ebru567- bazıları erken test yapıp silik çizgi falan görüyor diye heveslenip yaptım moralim bozulmadı değil
Sna1244 Cimcime30 ay benim de isteğim o valla ama çok şiddetli karın ağrım var şuan korkuyorum gelcek diye
Solgundeniz busenurkaraa benim bat 25 ama dayanamadım bugün kan tahlili verdim sonuç yarın çıkacak bakalım mide bulantım var ilk bebeğim de de vardı en erken belirti olarak ondan ümitlendik biraz bakalım hayırlısı
busenurkaraa Rabiss006 benimde adetlerim düzensiz daha 4 gün var ve 1 yıldır ilk kez göğüs dolgunluğu ve ağrısı yaşıyorum
Cimcime30 busenurkaraa oldu bu ıkıncıyı ıstıyorum ılkınde Regl on gün gecmıstı çok sılık tı teste oyuzden bekleyelim dedim bu da aynı mı olur bılmem
busenurkaraa Cimcime30 bende bu ay sol yumurta pcos olduğunu öğrendim geçen sene 2 düşüpüm oldu 1 senedir deniyoruz olmuyordu ilaç kullanıyorum 1 haftadır bakalım hayırlısı
Lady17 Merhaba ben de bat 18 ama son aylarda hep 5 gün erken regl oluyodum bu ay olmadim ayin 13 ü test yaptim negatif cıktı ha bde bu ay folikul iynesi oldum bakalim inşAllah hepimiz cift cizgi görürüz