Mehsa Kızlar öncelikle selam, Konya’da yaşayan ve hamile olanlar burada toplanalım, doktorlar hakkında fikir alışverişi yapalım istedim 🙈 Ben ilk randevuma Rengin Karataylı’ya gideceğim. Siz hangi doktora gidiyorsunuz? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Aysezey Mehsa aleykümselam canıım. İlk doğumumu Konya merkezde yaptım. Büyükşehir hastanesinde memnun kaldım doktorum çok ilgiliydi. Şimdi 2.ye hamileyim ama ilçesine taşındık. Burda hangi doktor olur nasıl olur hiç bilmiyorum. Doğum için yine kendi doktoruma Konya ya mı giderim onuda hiç bilmiyorum.. Ama Nihal hocayı öneririm anne gibi başını okşuyor resmen
Nergizos Mehsa merhaba arkadaşlar ilcedeyim ben de. 13+1 im bugün. İlk gebeligim. Şimdilik burdaki dra gidiyorum ama benim de aklımda rengin hoca var. Haftalarinizi da yazar mısınız. Konuşup aktif tutalım postu
Mrvsmt2502 Mehsa selçukluda yaşıyorum, 2.5 yaşıdna kızım var 11 haftalık gebeyim. Şehir hastanesinde özlem ece başarana gidiyorum 🥰
Leylalarr Bende geldimmm.Rengin karatayliyi çok duydum kayınvalidem de onda doğum yapmış zamanında.Ben şehir hastanesi çok ovuluyor diye oradan bı kotora gittim.Sonra özelde büyükşehir Hastanesi’nde Ayşe hanıma gittim.Herkes çok överek anlattı ama ben memnun kalmadım.Simdi tekrar şehir Hastanesi’ne gidicem halime hanıma oda çok ovuluyor bakalım insaalah yıldızımız barışır 💘🙂↕️
Mrvsmt2502 Leylalarr bende şehir hastanesinde özlem ece başarana gidiyorum çok memnunum siz sormadan her şeyi açıklıyor konuşkan güler yüzlü tavsiye ederim 🥰
Hatice-1233 Leylalarr bende memnun kalmadım ayseden durumun iyiyse rengine git biraz tuzlu ama ücretleri görümcem kırk bine doğurdu iki gün önce
Salepcee Mehsa medicana da hangi hastaneye gideceksiniz bende doktor arayışındayım Konya’ya geleceğim şehir dışından sadece medicanaya gitmek istiyoruz
Nergizos prensesimveannesi göbeğiniz çıkmaya başladı mı? Ben 13 oldum hiç kimse anlamıyor gebe oldugumu😂
Mehsa Nergizos Hayırlı olsun 🌸 Ben bugün itibariyle 6 haftalık oldum uygulamaya göre, cuma ilk randevuma gideceğim 🤭 Pembe4242 Peki bir şey sormak istiyorum. Neden hem özel hem de devlet takipli ilerliyorsunuz? İlk gebeliğim çok bir bilgim yok o yüzden soruyorum 🤭
Aysezey Nergizos hangi ilçesindesin aynı çıkarsa doktor konusunda konuşucamm 🤭☺️🌼 10 haftalık oldu benm 2.gebeliğimm
Mrvsmt2502 Nergizos 5. Haftadan beri bulantı halsizlik had safhada. Elim kolum kalkmıyor prilam ile ayakta duruyorum gündüz uyuma imkanım olmadığı için. 2 gündür bulantım azaldı gibi oldu prilamı önce teke düşürdüm sonra atmamıştım atmadığım gün yine kustum o yüzden tek devam ediyorum . Siz nasılsınız?
prensesimveannesi Nergizos başladı benim anlaşılıyor dar giyince ikinci gebeliğim belkide onla alakalıdır 🥰
Nergizos Mrvsmt2502 benim de bulantım 6 haftadan beri devam ediyor ama 10 üzerinden 3 4 gibi. Hiç kusmadim. Ama sürekli de benimle. İlaçsız devam şimdilik. Erkek çocuklar böyle oluyormuş galiba. Bı de mide yanmam çok benim. Alev alev yanıyor. Ağzımın içinde de sürekli bir eksi tar uic geçmiyor
Mrvsmt2502 Nergizos hayırlısı olsun erkek kız hiç farketmez ama isim meselesi yüzünden şimdiden strese sokuyorlar o yüzden kız istiyorum hem benimde 1 ablam var iki kız destek olurlar. Limonlu maden suyu benim mide yanmama iyi gelmişti