Rabiiakaradas Selam anneler. 38+2’deyiz suyum az feldi ara ara da az geliyor 1 cm acıklık var sancım yok kramplar oluyor ara sıra ama yatıştayım yarına kadar beklenip suni verilecek yarın böyle olan var mi nasıl ilerler sizce çok ağrılı uzun bir süreç mi olur 🥺🥺
Bergamot Rabiiakaradas sancılarım başlayana kadar hastaneye gitmemiştim ben. Tabi suyunuz gelmiş o ayrı bir durum
SancarMom Rabiiakaradas Merhabalar inşallah güzel bir şekilde doğumunuz gerçekleşir . Bir şey sormak istiyorum yarın tam 38 haftalık oluyorum doktorum alttan muayne edeceğini söyledi ve 16-30 ekim arası doğum beklediğini . Sizce açıklıgım varsa benide yatırırlar mı? Yoksa sizi suyunuz geldi diye mi yatırdılar
Ecekrk Rabiiakaradas bende 37+5teyim benimde suyum geliyormuş ben akıntı sanıyordum sızıntı şeklinde çünkü birde 2 tur kordon dolanmış 1cm açıklığım ve az sancılarım var eve gönderdi yine su gelirse kan gelirse sancı olursa gel dedi
Rabiiakaradas Bergamot ya suyum az az geliyor ama sancım yok kasılmalar oluyor ara sıra kontrolüm vardı aslında bugün ona denk geldi yatış yapıldı korkuyorum da açıkçası nasıl olur diye
Bergamot Rabiiakaradas riskli durumunuz yoksa ve suyunuz idare edecek seviyelerdeyse, sancı sıklaşana kadar kendi evinde daha rahat hissediyor insan. Ama doktorunuz öyle uygun gördüyse vardır bir bildiği 🌸
_sseydanur_ 31+1 haftalığız dün kontrol vardı sancı görüldü yatış dediler ama korktum istemedim riskli bölümde takipliyim en ufak ağrı bebekte hareketsizlik olursa hemen gel dedi korkudan hemen çanta hazırlığına başladım 🥺
Nezahatozen SancarMom acıklıgın kac cm olursa ona göre yatırırlar ve de suyun gelirse 3 yada 4 cm genelde yatıs yapılıyor
Rabiiakaradas Bergamot gönlüm öyle olmasını çok isterdi küçük bir tane daha çocuğum var çünkü ama doktorum yatış verdi🥲
BerivanLina Ecekrk kordon dolanmasi tehlikeli degl mi gozlem altinda tutulmaniz gerekmez mi bilmedigim icin soruyorum
Rabiiakaradas Ecekrk tehlikeli bir durum ama su gelmesi zaten kese yırtıldı demektir kordon dolanması da varsa ekstra tehlike başka doktora mı görünseniz sizin açınızdan söylüyorum
Ecekrk BerivanLina Rabiiakaradas doktor dediki kordondan kan akışı iyiymiş o yüzden sorun yok şuanlık dedi su içinde şuan azalmış ama böyle devam edebilir dedi yeniden gelirse hemen gel dedi devamlı gelmiyor çünkü birde zaten sancım çıktı nstde sanırım zaten çok durmuyucağını düşünüyor anlamadım iyi bir doktor o yüzden güveniyorum ama kendim takipte olucam