Aymerah Kocaelide yaşayan hamileler 153ü arayarak Anne bebek çantası için başvurabilirsiniz. Ben geçen hafta başvurdum bugün geldi. Bilmeyenler vardır diye yazmak istedim 🌿
4oglanannesi Aymerah ben süt kartı için basvurdugumda sizi arayacaklar. Aramazlarsa siz ararsınız dediler ama bizim mi aramamız lqizm.bir de canta içeriği nedir.
Figen1-2 4oglanannesi süt kartı için nereye başvuru yaptınız acaba. Bide başvuru için şart var mı. Doğumdan sonra mı başvuru yapmamız gerekiyor
Aymerah 4oglanannesi süt kartı için de anne bebek çantası için de 28 haftayı doldurmak gerekli diye biliyorum süt kartı için de bh hafta sağlık ocağı kayıt acacaktı
Aymerah Yasoo96 Çanta ,emzirme yastığı, bebek şampuanı ,bebek bakım balmı, pişik kremi, göğüs ucu kremi, ateş ölçer ,gül suyu ,bebek bezi ,islak mendil , papatya çayı ,rezene çayı. Bir bayan gelip bunları getiriyor ve emzirme eğitimi verip gidiyor.
4oglanannesi Figen1-2 sağlık ocağı yönlendirdi beni.izmit omeragda var Bi büro.. birde korfezde…ben korfezden cikarttim..kriter yok zaten 450 tl yükleniyor çok bisey degil malesef.
Aymerah Figen1-2 süt kartı doğumdan önce üç ay doğumdan sonra üç ay veriliyordu yani ilk doğumda öyle aldım bunda bh hafta almaya başlarım heralde.
NKaratk Figen1-2 bağlı olduğun sağlık ocağı yardımcı oluyor kartı nerden alman gerektiğini vs. yönlendiriyor seni
bebisveannesiiii 4oglanannesi bizde kartımızı aldık ama para yatmadı daha mesaj gelcek dediler oda gelmedi kaç gün sonra geliyor acaba bilginiz varmı
Aymerah Kocbuse65 her ilde varımdır bilmiyorum benim verdiğim numara sadece Kocaeli için ama İzmirde de vardır bence sormak lazım.
Aymerah Fatmadali 28 haftaya girmiş olmanız lazım diye biliyorum. Bazılarına bir haftada bazılarına 2 3 ayda geldiği oluyormuş bana bir haftada geldi gün verdiler şu hin geleceğiz evde löun mutlaka dediler
Kocbuse65 Aymerah aradım 😂 izmir diye çıktı ama web sitesinden takip edin dedi şuan yapmıyorlarmış🤷🏻♀️
Aymerah Kocbuse65 3 sene önce burda da yoktu da bi iki senedir başlatmışlar . Hatta durumu olmayan aileler sgkdan başvuru yaparsa doğum yaptıkları gün bebek için hastane çıkış kıyafetleri falan da getiriyolarmış burda.