Pinkyy Meralim09 ikizlerim için 2 tane park yatak aldım,istediğim yere taşıyabilmek içinde onu tercih ettik..
Migrenligebe Meralim09 park yatak aldim. Yukluk gibi bos beyaz bir dolabim vardi yeni, yanina da ikradan beyaz sifonyer aldim. Bebege ozel oda yapmayi pek mantikli bulmuyorum. Buyuyunce yapilmasi daha dogru bence ☺️
Dejavu59600 Meralim09 büyüyen beşik aldım aldım canım hatta yarın getircekler yatak odam a koyucam altında ve yanında çekmeceleri var eşyalarını koyucam eğer yerin varsa ben mobilya beşik öneririm
MTgcM Oda takımı alamadık ev de yer olmadığı için park beşik düşünüyoruz eşyalarını koymak için de şifoniyer aldık benim odamda duracak ikisi de evimizi taşırsak odası olacak inşallah:)
Asli35k Meralim09 ben anne yatağına sabitlenenlerden almak istiyorum bi tarafı olmayanlardan araştırıyorum şimdilik ama daha tam bulamadım
Pinkyy Meralim09 fotoğraf olarak daha kurmadık,1 ay sonra Allah nasip ederse odalarına kuracağım,Kraft Calipso Elite diye bakabilirsin,kumaşı ve boyutu benim için önemliydi,arkadaşım kullandığı için onun tavsiyesi ile aldım bende
Esrammm22 Anne yanı beşik aldık ama aynı zamanda oda takımını da aldık gündüz odasındaki yatağında yatırmayı düşünüyorum tabi şimdi sadece düşünüyorum ama bebek ne isterse o oluyo☺️
Esrammm22 Asli35k bizim aldığımız anne yanı beşik yatağa sabitlenenlerden. Çilek serenity anne yanı beşik olarak geçiyo. Güzel kullanışlı bi ürün biz beğendik ama tabi kullanmak lazım önce.
Zehra5507 Asli35k bende öyle istiyorum hepsiburada da ve gittigidiyor da var da ben daha uygun birşey istiyorum
Hanifetaskiran Ben de haftasonu bu işi halledicem artık çünkü çok kararsız kaldığımız iki konudan biri bu. Diğeri zaten bebek arabası 😂 Ahşap ve sallanmayan beşik alıcam umarım sallanmadan uyuyan bir bebek olur 😊
Asli35k Esrammm22 çileğinkilere baktım ama sanki 0-6 ay yazıyor kullanımı ben daha büyük olana kadar da kullanılsın istiyorum ama sizin ki de öyle mi 0-6 ay mı?
Esrammm22 Asli35k yoo hayır 50 ye 90 boyutlarında öyle çok küçük değil. 2 yaşına kadar yatabilecek boyutlarda.
Hulya06 Hazinem Ebatı buyuk canim 70*120 dönencesi de otomatik Allah nasip ederse 2 ay sonra kullancaz bakalim 😊