Fulya90- Merhaba sevgili anneler size bi sorum olacak aranızda aynı şekilde olan var mı bilmiyorum. karnımın sağ tarafında tam göbeğimi orasinda acı hissi var sanki içinde bir şeyler yırtılmış gibi başına böyle birsey gelen var mı sürekli acımıyor çok hareket edersem acıyor.
Annelikmghb Fulya90- karında yırtık catlama olmaya baslamid olabilir bende sabah uyaninca göbeğimin kenarinda o aciyi hissediyorum yanıyor kaşınıyor
Fulya90- Annelikmghb evet canım çatlaklarım oluşmaya başladı ilk hamileligimde öyle birsey yoktu gerçi kızım 27 haftalık doğdu bunda sanki içimde bi yerde yırttıkmi var acaba diyorum
Annelikmghb Fulya90- bende oglumdan kalma gobekte yırtık vardı 3 cm kadar ameliyat olmadim gebe kalirsam tekrar acilma olurmus diye bu gebeligimde biraz kilolu hamile kaldım sanirim yirtigim buyuyecek ☹️
Biannelik Aynı ağrıyla doktora gittim,bebek doğum pozisyonuna girmeye çalıştığı için baskı oluyor dedi 1,2 gün sonra geçer
Fulya90- Biannelik çok sağol canım cuma kontrolum var benimde başka bi yerimde hiç birsey yok ama sağ tarafta acı hissi var korktum